شعبانعلی واحدی در گفتگو با خبرنگار مهراظهار داشت: براساس آمار گزارش شده تاکنون 326 خودروی شخصی ثبت شده سبک در قالب هزار و 323 نفر، 480 دستگاه وسیله نقلیه عمومی اتوبوس و 600 دستگاه خودروی شخصی ثبت نشده زائر مازندرانی به مناطق جنگی اعزام شدند.
وی، ایجاد بستر مناسب برای اعزام زائران به مناطق جنگی را گامی برای توسعه فرهنگ ایثار و شهادت دانست و اظهارداشت: راهیان نور فعالیت فرهنگی است که از سوی همه متولیان امر باید به این مهم پرداخته شود.
واحدی یادآور شد: سهم مازندران در اعزام راهیان نور 26 هزار و 700 نفر بود که تاکنون 32 هزار زائر مازندرانی به مناطق جنگی جنوب کشور اعزام شدند.
مدیر کل ارزیابی عملکرد و پاسخگویی به شکایات استانداری مازندران با اشاره به اینکه اعزام راهیان نور مازندران از 22 اسفند 90 شروع شده است، تصریح کرد: مازندران در اعزام راهیان نور بیشتر از سهمیه ابلاغی، زائر داشت.
وی ادامه داد: امسال استقبال اقشار مختلف بسیجیان و مسافران عادی از مناطق جنگی را شاهد بودیم.
واحدی با اشاره به اینکه پروژه احداث زائر سرا در اندیمشک، فعالیت عمرانی برای حفظ فرهنگ ایثار و شهادت در مازندران است، بیان داشت: پروژه زائرسرا ویژه مازندرانی ها که در سال 88 کلنگ آن زده شد پیشرفت فیزیکی 80 درصدی دارد که در فاز نخست در بین 13 استان کشور رتبه برتر را به خود اختصاص داد.
این مسئول، ظرفیت پذیرش زائر در زائرسرای اندیمشک را بالغ بر 50 هزار نفر دانست و گفت: اگر همت مسئولان استانی باشد برای اسکان زائران راهیان نور در مناطق جنوب کشور مشکلی نداریم.
واحدی، از احداث زائر سرا در مجاورت حضرت معصومه(س) برای زائران مازندرانی خبرداد و اظهارداشت: بامصوب شدن طرح احداث زائر سرا در شهر مقدس قم که با همکاری سپاه کربلای مازندران انجام می شود کاری مفید برای اسکان زائران مازندرانی است.
نظر شما