با حساس خواندن مذاكرات دوجانبه ميان ايران و اروپا ؛
روزنامه الجزيره : وزيران امور خارجه سه كشور اروپايي به تهران سفر مي كنند
روزنامه الجزيره عربستان به نقل از منابع آگاه از سفر قريب الوقوع وزيران امور خارجه انگليس، آلمان و فرانسه به ايران خبر داد.
منابع روزنامه الجزيره اعلام كردند ديدار آقازاده رئيس سازمان انرژي اتمي از بلژيك به خاطر جلوگيري از وقت كشي اروپايي ها بوده است و برعكس ايران در صورت موفق نبودن سفر آقازاده و نيز حسن روحاني به اروپا احتمالا كار غني سازي اورانيوم را از سرخواهد گرفت زيرا مذاكرات ايران و سه كشوراروپايي به مرحله حساسي رسيده و ايران اميدوار است با آمادگي ديپلماتيك خود از اين مرحله نيز گذر كند.
الجزيره نوشت : اما همه علائم و شواهد حاكي از اين است كه گذر ايران از اين مرحله به امتياز دهي تهران نياز دارد ، حال آيا تهران امتيازات جديدي به اروپايي ها خواهد داد؟
الجزيره به نقل از منابع مطلع خود نوشت : وزيران امور خارجه سه كشور آلمان ، فرانسه و آلمان اوايل ماه آينده ميلادي به تهران سفر خواهند كرد تا تهران را به كنار گذاشتن توليد سوخت هسته اي متقاعد كنند امري كه براي اروپايي ها نگران كننده است
الجزيره نوشت : با وجود اين رهبر عالي جمهوري اسلامي ايران همچنان بر ادامه فعاليت هاي مسالمت آميز هسته اي ايران صرف نظر از نتايج مذاكرات تاكيد مي كند.
نظر شما