به گزارش خبرگزاري مهر، مشاور عالي مقام معظم رهبري در امور بين الملل در سخناني در مسجد چهارمردان قم با بيان اينكه رييس جمهور نبايد جناحي حكومت كند، گفت: رييس جمهور ممكن است از يك جناح انتخاب شود، اما وقتي رييس جمهور شد مدير تمامي كشور است و لذا بايد ملاكش در انتخاب مديران كارآمدي باشد تا وابستگي جناحي.
دكتر ولايتي كه چهارشنبه شب گذشته در قم سخن مي گفت، در ادامه با اشاره به خصايص يك رييس جمهور خوب اظهار داشت: ريس جمهور بايد امتحان خود را پس داده باشد و مردم از او تجربه خوبي داشته باشند، پايبند به ارزش ها و معتقد به قانون اساسي و ولايت فقيه باشد.
وي افزود: رييس جمهور بايد عزم كار كردن داشته باشد و علاوه برداشتن توان، بايد اعتقادي راسخ به كار كردن براي ملت داشته باشد.
ولايتي در ادامه گفت: معتقدم همه ما بخاطر خدمات هاشمي بايد احترام ايشان را داشته باشيم و لذا در صورت ورود ايشان به انتخابات من نمي آيم.
عضو مجمع تشخيص مصلحت نظام با تاكيد بر حضور حداكثري مردم در انتخابات آينده، گفت: مصلحت ما اين است كه راي اكثريت را داشته باشيم و حضور تعداد زيادي از كانديداها در راستاي حضور حداكثري مفيد است.
وي در بخش ديگري از سخنان خود با بيان اينكه بيكاري، تورم و گراني از مهمترين مشكلات كشور است، ابراز داشت : مبارزه با فقر و فساد و نيز تلاش براي برقراري عدالت اجتماعي بايد سه راس مثلث آينده نظام باشد.
ولايتي اضافه كرد: ثروت در كشور بايد توليد شود و دولت موانع راه توليد را از ميان بردارد. متاسفانه از مشكلات ما اين است كه براي دلالي در كشور تسهيلات وجود دارد، اما براي توليد اين گونه نيست.
عضو شوراي عالي انقلاب فرهنگي همچنين با بيان اين مطلب كه هدف اصلي انقلاب اسلامي، بازگرداندن شخصيت و هويت اسلامي و ايراني به ملت ما بود، گفت: انقلاب ما به هيچ وجه تقليد شده از غربي ها نيست، بلكه ريشه اي اسلامي دارد كه آن هم در شعار نه شرقي، نه غربي متجلي است.
وي افزود: اين اتقلاب به مردم اين باور را داد كه بايد روي پاي خود ايستاد.
ولايتي با اشاره به اينكه دموكراسي غربي وسيله اي براي ايجاد سكولاريسم است، گفت: آمريكايي ها آن نوع دموكراسي را قبول دارند كه حاصل راي ملت يك حكومت غيرديني باشد.
وي همچنين با بيان اينكه مردم عراق برغم خواست آمريكايي ها در انتخابات اخير خود رو به دين آوردند و فهرست مورد حمايت آيت الله سيستاني در اين كشور راي آورد، افزود: آمريكا خيال مي كرد با پيروزي در عراق مي تواند دست به استحاله اي بزرگ در منطقه بزند كه در اين زمينه با شكست در عراق به اهداف خود نرسيد.
ولايتي با اعلام اينكه آمريكايي ها امروزه نمي توانند هر كاري كه دلشان خواست در دنيا بكنند، گفت: خوشبختانه مقاومت سراسري در جهان اسلام عليه غرب و آمريكا شكل گرفته و در كشورهاي اسلامي غالب مردم نسبت به سياستهاي آمريكا واكنش هاي منفي نشان مي دهند.
نظر شما