پیام‌نما

إِنَّ‌اللَّهَ يَأْمُرُ بِالْعَدْلِ وَالْإِحْسَانِ وَإِيتَاءِ ذِي‌الْقُرْبَىٰ وَ يَنْهَىٰ عَنِ الْفَحْشَاءِ وَالْمُنْكَرِ وَالْبَغْيِ يَعِظُكُمْ لَعَلَّكُمْ تَذَكَّرُونَ * * * به راستی خدا به عدالت و احسان و بخشش به خویشاوندان فرمان می‌دهد و از فحشا و منکر و ستمگری نهی می‌کند. شما را اندرز می‌دهد تا متذکّر [این حقیقت] شوید [که فرمان‌های الهی، ضامن سعادت دنیا و آخرت شماست.] * * * حق به داد و دهش دهد فرمان / نيز انفاق بهر نزديكان

۲۳ فروردین ۱۳۹۱، ۱۶:۵۳

هواشناسی هشدار داد؛

کاهش دمای هوا در 24 استان/ آغاز بارندگی از جمعه

کاهش دمای هوا در 24 استان/ آغاز بارندگی از جمعه

مدیرکل پیش‌بینی و هشدار سریع سازمان هواشناسی نسبت به کاهش تا 12 درجه‌ای دما و بارش باران در حداقل 24 استان کشور هشدار داد.

عبدالرضا امیدوار شهری در گفتگو با خبرنگار مهر افزود: بررسی نقشه‌های پیش‌یابی حاکی از تداوم روند بارشی بر روی کشورتا اواسط هفته آینده خصوصا نیمه غربی است که بر این اساس در روز جمعه بارش متناوب باران همراه با وزش باد، رعد و برق و احتمال تگرگ در استانهای آذربایجان شرقی، آذربایجان غربی، اردبیل، گیلان، زنجان، گلستان، کرمانشاه، ایلام، لرستان، خوزستان، چهارمحال و بختیاری، کهگیلویه و بویراحمد، همدان، مرکزی و بارش پراکنده باران در استانهای قم، قزوین، البرز، تهران، اصفهان، یزد و کرمان پیش‌بینی می‌شود که شدت بارش در این روز در استانهای ایلام، کرمانشاه، همدان، مرکزی، خوزستان، لرستان، چهارمحال و بختیاری، آذربایجان شرقی و اردبیل بیش از سایر نقاط است.

به گفته وی، در روز شنبه نیز بارش متناوب در استانهای آذربایجان شرقی، اذربایجان غربی، زنجان، کردستان، ایلام، کرمانشاه، همدان، مرکزی، قزوین، البرز، قم، تهران و بارش پراکنده در استان‌های خوزستان، چهارمحال و بختیاری، کهگیلویه و بویراحمد، اصفهان، اردبیل، گیلان، مازندران و سمنان انتظار می‌رود که شدت بارش در استان‌های مرکزی، همدان و زنجان خواهد بود. از سوی دیگر طی روزهای شنبه و یکشنبه دمای بیشتر نقاط کشور خصوصا نیمه شمالی بین 6 تا 12 درجه کاهش می‌یابد.

امیدوار شهری اظهار داشت: بر این اساس در روز پنجشنبه آسمان تهران نیمه‌ابری در پاره‌ای نقاط ابری در اواخر وقت همراه با رگبار و رعد و برق و وزش باد خواهد بود که حداقل و حداکثر دما در این روز به 20 و 32 درجه سانیتگراد بالای صفر می‌رسد. همچنین در روز جمعه نیز آسمان پایتخت نیمه ابری تا ابری در پاره‌ای نقاط با رگبار و رعد و برق و وزش باد پیش‌بینی شده است که حداقل و حداکثر دما در این روز با حدود 4 درجه کاهش به 17 و 28 درجه سانتیگراد بالای صفر می‌رسد.

وی خاطرنشان کرد: در روز پنجشنبه استانهای چهارمحال و بختیاری و همدان با حداقل دمای 4 درجه سانتیگراد بالای صفر خنکترین و قم با حداکثر دمای 35 درجه سانتیگراد بالای صفر گرمترین استان‌های کشور هستند.

کد خبر 1574671

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha