پیام‌نما

وَآتِ ذَا الْقُرْبَى حَقَّهُ وَالْمِسْكِينَ وَابْنَ السَّبِيلِ وَلَا تُبَذِّرْ تَبْذِيرًا * * * و حقّ خویشاوندان و حقّ تهیدست و از راه مانده را بپرداز، و هیچ گونه اسراف و ولخرجی مکن.* * * ز مسكين بكن دستگيرى تو چند / بده حق ابن السبيل نژند

۲۹ فروردین ۱۳۹۱، ۸:۴۴

مصطفی هاشمی:

شخصیت قهرمانی داشتیم که قهرمان شدیم/ کشورم ثروتمند اما فقیر است!

شخصیت قهرمانی داشتیم که قهرمان شدیم/ کشورم ثروتمند اما فقیر است!

سرمربی تیم بسکتبال مهرام قهرمانی تیمش در مسابقات باشگاه‌‌های غرب آسیا را نتیجه تجربه بالای بازیکنانش عنوان کرد و گفت: با توجه مسائل پیش آمده به خصوص در کوارتر اول، اگر شخصیت برد نداشتیم به نتیجه نمی‌رسیدیم.

به گزارش خبرنگار مهر، مصطفی هاشمی دوشنبه شب پس از پیروزی تیم بسکتبال مهرام مقابل الریاضی و قهرمانی در رقابت‌های باشگاه‎های غرب آسیا، اظهارداشت: الریاضی قهرمان آسیاست و مهرام هم تیم بزرگی است. همین مسئله بازی را سخت و غیرقابل پیش بینی کرده بود.

وی با یادآوری شکست مهرام در دیدار چهارم این مرحله از مسابقات که موجب کشیده شدن کار به دیدار پنجم و تاخیر در تعیین قهرمان شد، تصریح کرد: بدون اغراق می‌گویم که طی این یک هفته خود را شرمنده مردم می‎دانستیم و دعا می‌کردم که تیمم بتواند در دیدار پنجم نتیجه بگیرد و دل مردم را شاد کند.

سرمربی تیم بسکتبال مهرام به توقف چند دقیقه‎ای بازی در کوارتر اول به دلیل ترک زمین بازی از سوی بازیکنان و مربیان تیم الریاضی اشاره کرد و یادآور شد: وقتی پرتاب بازیکن الریاضی وارد سبد ما شد و داور آن را نپذیرفت، سرمربی الریاضی نسبت به این مسئله اعتراض کرد و تیمش را از زمین بیرون کشید. آنها می‎‌خواستند با این کار سرعت بازی را بگیرند و جریان بازی را از دست ما خارج کنند.

هاشمی ادامه داد: داور بازی هم در این دیدار کاری انجام داد که بابت آن متعجب شدم. این داور دو تکنیکال فول از بازیکنان الریاضی گرفت اما وقتی با اعتراض آنها مواجه شد خیلی راحت یکی از سوت‎های خود را برگرداند! اگر داوران در هر جای دنیا این کار را انجام دهند، محروم می‎شوند.

وی گفت: در هر صورت تیم مهرام شخصیت برد داشت که قهرمان شد. اگر غیر از این بود و بازیکنان تجربه حضور در چنین میدان‎های حساسی را نداشتند، پس از آن چند دقیقه که بازی متوقف شد ما به چه کنم چه کنم می‎افتادیم و جریان بازی از دست‌مان خارج می‌شد. ما شخصیت برد داشتیم که قهرمان شدیم.

هاشمی از یکی از رسانه‎ها که عکس سرمربی الریاضی را با جام قهرمانی چاپ کرده بود انتقاد کرد و گفت: برخی از هموطنان ما به گونه‌ای برخورد می‌کنند که گویا ما ایرانی نیستیم و نباید حمایت شویم.

سرمربی مهرام که تیمش پیش از این با صعود به مرحله نهایی مسابقات بسکتبال قهرمانی باشگاه‎های غرب آسیا سهمیه حضور در رقابت‎های باشگاه‎های آسیا را کسب کرده بود، اظهارداشت: ما قهرمان غرب آسیا شدیم و از حالا به هیچ چیز حتی مسابقات باشگاه‎های آسیا فکر نمی‎کنیم جز پلی‎آف لیگ برتر ایران و دیداری که روز پنجشنبه و در مرحله یک چهارم نهایی باید برابر شهرداری گرگان برگزار کنیم.

هاشمی همچنین به مشکلاتی که ورود تماشاگران و برخی خبرنگاران به داخل تالار بسکتبال آزادی ایجاد شده بود اشاره کرد و گفت: متاسفم که کشورم ثروتمند است اما با فقر امکانات مواجه است و در بسیاری مسائل کمبودهایی دارد که اینگونه مشکل‎ساز می‎شود و مردم برای تماشای یک بازی با مشکل مواجه می‌شوند در حالیکه مردم ما لیاقت بالاتر از این را دارند.

به گزارش خبرنگار مهر، دیدار پنجم و نهایی مرحله فینال مسابقات بسکتبال قهرمانی باشگاه‎های غرب آسیا دوشنبه شب در تالار بسکتبال مجموعه ورزشی آزادی برگزار شد که طی آن مهرام با نتیجه 96 بر 86 مقابل الریاضی لبنان پیروز شد و به عنوان قهرمانی دست یافت.

کد خبر 1578842

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha