به گزارش خبرنگار مهر، مجید جدیدی ظهر دوشنبه در نشست شورای اداری استان سمنان با اعلام اینکه در قالب طرح پزشک خانواده از سال آینده کارت الکترونیک سلامت در استان سمنان صادر می شود، افزود: طرح پزشک خانواده از پاییز امسال در این استان اجرایی می شود.
وی ادامه داد: کلیه سوابق پزشکی و دارویی افراد از طریق این کارت هوشمند برای پزشکان قابل دسترس می شود.
جدیدی درباره طرح پزشک خانواده با بیان اینکه اولویت اصلی مسئولان بهداشت در سال جاری، طرح پزشک خانواده است، اظهار داشت: طرح پزشک خانواده یکی از اقدامات موثر دولت، برای تحقق عدالت در سلامت است.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی سمنان با بیان اینکه در این طرح هر دو هزار و 500 خانوار، تحت پوشش یک پزشک خانواده قرار می گیرند افزود: با اجرایی شدن این طرح بیماران باید ابتدا به پزشک خانواده مراجعه نمایند تا در صورت نیاز به پزشک متخصص ارجاع داده شوند.
جدیدی تصریح کرد: در مرحله اول، مراجعه به پزشک و همچنین دارو برای مراجعین رایگان است.
وی افزود: در صورت ارجاع به پزشک متخصص، 10 درصد فرانشیز و در حالت بستری پنج درصد فرانشیز از بیماران دریافت می شود.
جدیدی تصریح کرد: با اجرای این طرح افراد با استفاده از دفترچه نمی توانند مستقیما به پزشک متخصص مراجعه کنند و هزینه این پزشک را باید خودشان پرداخت کنند.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی سمنان گفت: در قالب طرح پزشک خانواده در استان و شهرستانها، ستاد پزشک خانواده و ستاد اجرایی این طرح تشکیل می شود و ریاست ستاد در استان بر عهده استاندار و در شهرستانها با فرمانداران است.
وی در پایان همچنین با اشاره به اجرای طرح سرشماری خانوارهای شهر سمنان، اظهار داشت: این طرح امسال در شهرهای گرمسار، دامغان و مهدیشهر نیز اجرا می شود و سوابق خانواده ها در این سرشماری جمع آوری خواهد شد.
نظر شما