۱۶ اردیبهشت ۱۳۹۱، ۱۶:۳۱

حجتی:

همگانی کردن ورزش از برنامه های زیربنایی وزارت ورزش است

همگانی کردن ورزش از برنامه های زیربنایی وزارت ورزش است

نگین شهر - خبرگزاری مهر: مدیر کل استانهای وزارت ورزش و جوانان گفت: توجه به همگانی کردن ورزش که مورد تاکید اسلام و مقام معظم رهبری است یکی از برنامه‎های زیربنایی وزارت ورزش و جوانان در سطح استان‎هاست.

به گزارش خبرنگار مهر، صاحب حجتی ظهر شنبه در جمع مسئولان آزادشهر افزود: توجه به فعالیت‎های ورزشی استان‎ها به منظور شناختن استعدادها و ظرفیت‎های موجود در استان‎ها و پرورش دادن آنها در یک مسیر صحیح و استاندارد از اولویت‎های اصلی وزارت ورزش و جوانان است.

وی یادآور شد: این توجه جدای از ورزش قهرمانی و تلاشی که برای استعدادیابی در سطح شهرها و روستاهای کوچک و بزرگ انجام می‎ شود، است.

حجتی گفت: ان‌شاءلله استان قهرمان‎پرور و ولایتمدار گلستان هم از این خدمات بهره‎مند شود و در عرصه‎های مختلف ورزشی صاحب عناوین ملی و بین‎المللی شود.

حجتی با اشاره به درخواست شهردار نگین‎شهر در خصوص تعیین ردیف بودجه‎ای مشخص به منظور تکمیل سالن ورزشی چندمنظوره نگین‎شهر اذعان داشت: اعتبارات لازم برای ادامه ساخت و ساز این سالن ورزشی را در کمترین زمان ممکن به تصویب خواهیم رساند تا ان‌شالله در آینده‎ای نزدیک شاهد افتتاح و بهره‎برداری از این سالن ورزشی به منظور استفاده شهروندان نگین‎شهری به ویژه جوانان و نوجوانان باشیم.
کد خبر 1594042

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha