به گزارش خبرنگار پارلماني مهر، سيد حسن عباسي در پايان جلسه علني امروز مجلس در جمع خبرنگاران با بيان اين مطلب گفت : عملكرد سازمان تامين اجتماعي قابل قبول نيست، زيرا بسياري از بيمارستانهاي كشور دفترچه هاي بيمه تامين اجتماعي را قبول نمي كنند و ظاهرا اين دفترچه ها فقط براي استفاده از دكور منازل قابل استفاده است.
عباسي گفت: بازنشستگي، قانون مدوني در تامين اجتماعي ندارد، مشاغل آزاد و سخت و زيان آور در تامين اجتماعي تعريف نشده است، بسياري از اقشار ضعيف كشور با بحران مواجه هستند و اين نهاد به عنوان متولي بيمه تامين اجتماعي پاسخگو نيست.
نماينده دليجان و محلات با ابراز نگراني از بلاتكليفي وضعيت بيمه قاليبافان، رانندگان و كشاورزان، تصريح كرد: سوال نمايندگان مجلس اين است كه چه كسي بايد تامين اجتماعي را از اين وضع خارج كند تا بيماران و اقشار كم درآمد كشور پشت درهاي بيمارستانها، قرباني ضعف مديريت و عملكرد سازمان تامين اجتماعي نشوند.
نايب رييس كميته فرهنگ و هنر مجلس، دولت را موظف به تهيه و تقديم لايحه بيمه روستاييان و كشاورزان و دارندگان مشاغل آزاد دانست و گفت : مجلس نيز در اين زمينه بايد حمايت لازم را به عمل آورد.
نظر شما