پیام‌نما

إِنَّ‌اللَّهَ يَأْمُرُ بِالْعَدْلِ وَالْإِحْسَانِ وَإِيتَاءِ ذِي‌الْقُرْبَىٰ وَ يَنْهَىٰ عَنِ الْفَحْشَاءِ وَالْمُنْكَرِ وَالْبَغْيِ يَعِظُكُمْ لَعَلَّكُمْ تَذَكَّرُونَ * * * به راستی خدا به عدالت و احسان و بخشش به خویشاوندان فرمان می‌دهد و از فحشا و منکر و ستمگری نهی می‌کند. شما را اندرز می‌دهد تا متذکّر [این حقیقت] شوید [که فرمان‌های الهی، ضامن سعادت دنیا و آخرت شماست.] * * * حق به داد و دهش دهد فرمان / نيز انفاق بهر نزديكان

۲۵ اردیبهشت ۱۳۹۱، ۱۴:۲۱

خدام:

دو هزار دانش‌آموز بوشهری به دیار وحی اعزام شدند

دو هزار دانش‌آموز بوشهری به دیار وحی اعزام شدند

بوشهر - خبرگزاری مهر: رئیس سازمان دانش‌آموزی استان بوشهر گفت: تاکنون دو هزار دانش‌آموز را به سرزمین وحی اعزام کرده‌ایم.

به گزارش خبرنگار مهر، غلامحسین خدام صبح دوشنبه در نشست مسئولان سازمان دانش‌آموزی استان بوشهر با استاندار اظهار داشت: مربیان و مدیران شایسته از سرمایه‌های سازمان دانش‌آموزی هستند که سازمان دانش‌آموزی با حداقل‌ امکانات بهترین خدمات را ارائه می‌دهند و در این راستا از هیچ تلاشی فروگذار نمی‌کنند.

وی به فعالیت 56 هزار دانش‌آموز در عرصه‌های مختلف این سازمان اشاره کرد و بیان داشت: سالانه شش هزار دانش‌آموز در فعالیت‌های فرهنگی، مذهبی، اعتکاف، محافل انس قرآنی و اردوهای کشوری شرکت می‌کنند.

رئیس سازمان دانش‌آموزی استان بوشهر اعزام دانش آموزان به مکه را یکی از بهترین طرح‌های سازمان برای تحول فردی و اخلاقی دانش‌آموزان عنوان کرد و گفت: تاکنون دو هزار دانش‌آموز را به دیار وحی اعزام کردیم.

وی اضافه کرد: 11 هزار دانش‌آموز بوشهری که به رهبر معظم انقلاب نامه نوشتند بیش از 99 درصد آنان دیدار با معظم‌له را مهم‌ترین آرزوی خود عنوان کرده بودند و دانش‌آموزان چهار هزار نامه در حمایت از دانش‌آموزان فلسطین را به بانکی‌مون دبیرکل سازمان ملل ارسال کردند.

استاندار بوشهر نیز در این نشست اظهار داشت: سازمان دانش‌آموزی در تحقق افق چشم‌انداز به منظور آماده کردن آینده‌‌سازان برای ورود به عرصه خدمتگزاری نقش بی‌بدیلی دارد.

محمدحسین جهانبخش به تاثیر اردوهای راهیان نور اشاره کرد و بیان داشت: افزایش روحیه مشارکت‌پذیری و ولایت‌مداری در عرصه مدیریت اجرایی از دیگر کارکردهای مهم سازمان دانش‌آموزی است و این سازمان با اهداف مهم و بزرگی شکل گرفته و امیدواریم افق چشم‌انداز را در آموزش و پرورش عملیاتی کنند.

وی ادامه داد: سازمان دانش‌آموزی یکی از عرصه‌هایی است که در راستای تحقق اهداف تعلیم و تعلم شکل گرفته و نقش مهمی را برای ورود جوانان به عرصه‌های مدیریتی بازی می‌کند.

کد خبر 1602138

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha