پیام‌نما

وَآتِ ذَا الْقُرْبَى حَقَّهُ وَالْمِسْكِينَ وَابْنَ السَّبِيلِ وَلَا تُبَذِّرْ تَبْذِيرًا * * * و حقّ خویشاوندان و حقّ تهیدست و از راه مانده را بپرداز، و هیچ گونه اسراف و ولخرجی مکن.* * * ز مسكين بكن دستگيرى تو چند / بده حق ابن السبيل نژند

۶ اسفند ۱۳۸۳، ۱۵:۳۹

از سوي اتحاديه تكواندو آسيا

هادي ساعي بهترين تكواندكار سال 2004 آسيا انتخاب شد

اتحاديه تكواندو آسيا هادي ساعي قهرمان با اخلاق تكواندو كشورمان را به عنوان بهترين تكواندكار اين قاره در سال 2004 معرفي كرد.

به گزارش خبرنگار"مهر" اتحاديه تكواندو آسيا در دلايل انتخاب ساعي آورده است : در آسيا تكواندوكاران و قهرمانان زيادي حضور دارند اماهادي ساعي تكواندوكار با اخلاق ايراني در كنار سطح فني بسيار بالاو قهرماني دررقابتهاي المپيك 2004 آتن از اخلاق پسنديده اي نيز برخوردار است به نحوي كه در حادثه زلزله تاسف بار بم مدالهاي خود را براي كمك به مردم اين شهر به فروش گذاشت تا به مردم زلزله كشورخود كمك نمايد.
گفتني است هادي ساعي براي نخستين بار درتاريخ تكواندو كشورمان در المپيك آتن موفق شد مدال طلاي رقابتهاي وزن پنجم المپيك را از آن خود نمايد.

کد خبر 160262

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha