پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۱۹ مرداد ۱۳۸۲، ۱۸:۲۷

7 بازيكن طرفدار پروين با رييس فدراسيون فوتبال ديدار كردند

7 بازيكن طرفدار پروين با رييس فدراسيون فوتبال ديدار كردند

هفت بازيكن ناراضي پرسپوليس كه در حمايت از علي پروين در تمرينات اين تيم حضور ندارند ، ساعت 14:30امروز با حضور در طبقه پنجم فدراسيون فوتبال با محمد داد كان ديدار كردند.

به گزارش خبرنگار" مهر" اين ديدار در حالي صورت گرفت كه براساس برنامه قبلي قرار بود وينكوبگوويچ در اين ساعت با دادكان ديدار كند كه باحضور در فدراسيون فوتبال به ناچار يكساعت در پشت در منتظر ماند و بخاطر اينكه با بازيكنان روبرو نشود به دفتر دانشور دبير فدراسيون مراجعه كرد.

  محمد دادكان درديدار با پژمان جمشيدي، علي انصاريان، داود فنايي، رضا شاهرودي، بهروز رهبري فر، بهنام ابوالقاسم پور و پايان رافت، هفت بازيكن حامي علي پروين و ناراضي پرسپوليس اظهار داشت: به حال شما فرقي نمي كند، چون حتي اگر علي پروين هم در پرسپوليس باشد، شما را نمي خواهد، منتهي علي پروين اين مطلب را به شما نمي گويد ولي من با صراحت به شما مي گويم. دست از اين كارها برداريد و به تيم برگرديد. من هم قول مي دهم كه سه شنبه در جلسه هيات مديره مشكلات پيش آمده و نقطه نظرات شما را مطرح كنم.  پس از اين ديدار ساعت 30/15 بعد از ظهر وينكو بگوويچ به اتفاق چلنگر مترجمش به ديدار دادكان رفته و ساعاتي را در اتاق رييس فدراسيون فوتبال بسر بردند.

به گزارش خبرنگار "مهر"  يك منبع آگاه در فدراسيون فوتبال ضمن تاييد  اين مطلب ياد آورشد: بگوويچ در اين ديدار ضمن ارايه گزارش عملكرد خود در پرسپوليس تاكيد كرد كه هفت بازيكن ناراضي پرسپوليس را تحت هيچ شرايطي نمي خواهد.

دادكان نيز ضمن تاييد عملكرد بگوويچ در مدت حضورش در پرسپوليس به سرمربي سرخپوشان اطمينان خاطر داد كه هيات مديره براساس خواست سرمربي عمل مي كند و در صورتيكه وي اين هفت بازيكن را نخواهد، هيات مديره نيز از وي حمايت خواهد كرد. دادكان به بگوويچ قول داد تا در جلسات هيات مديره خواسته هايش را مطرح كند.

دادكان در ادامه از عملكرد خوب و تمرينات مناسب بگوويچ تقدير كرد و افزود: هيات مديره پرسپوليس از عملكرد شما راضي است و ما قويا از شما حمايت مي كنيم.  رييس فدراسيون فوتبال در اين ديدار يكساعته به بگوويچ قول مساعد داد تا در حل مشكلات موجود در باشگاه پرسپوليس هرگونه همكاري را انجام دهد.

 

کد خبر 16174

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha