پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۲۲ خرداد ۱۳۹۱، ۱۴:۱۴

یک عضو هیات رئیسه خبر داد:

لاریجانی و ابوترابی از اصل90 به شوراها رفتند/ آقاتهرانی درکمیسیون فرهنگی

لاریجانی و ابوترابی از اصل90 به شوراها رفتند/ آقاتهرانی درکمیسیون فرهنگی

یک عضو هیات رئیسه مجلس از عضویت رئیس و یکی از نواب رئیس در کمیسیون شوراها به دلیل نداشتن نصاب لازم در این کمیسیون خبر داد.

به گزارش خبرنگار پارلمانی مهر، یک عضو هیات رییسه مجلس شورای اسلامی درباره تغییرات صورت گرفته در ترکیب کمیسیونهای مجلس توضیح داد و گفت: در جلسه امروز شعب با هیات رئیسه مجلس، علی لاریجانی، محمدحسن ابوترابی فرد و علیرضا زاکانی، محمد جواد کولیوند نمایندگان قم، تهران و کرج و اشتهارد به کمیسیون شوراها و امور داخلی مجلس رفتند.

این درحالی است که پیش از این زاکانی، ابوترابی و لاریجانی در کمیسیون اصل نود مجلس عضویت داشتند. لاریجانی و دو نایب رئیس وی در کمیسیون اصل نود حضور داشتند و در حال حاضر باهنر همچنان در کمیسیون اصل نود مجلس باقی مانده است.

پیش از این تنها نماینده‌ای که برای عضویت درکمیسیون شوراها اعلام آمادگی کرده بود امیر خجسته نماینده همدان بود.

درحال حاضر نیز نمایندگانی با تصمیم هیات رئیسه و روسای شعب به عضویت کمیسیون شوراها درآمده اند که هنوز خودشان مطلع نیستند و امکان اعتراض آنان به این دلیل که حضور در این کمیسیون اولویتشان نبوده است، وجود دارد.

به گفته این عضو هیات رئیسه مجلس قرار است با نمایندگانی که عضویت آنها در کمیسیون های دیگر مجلس قطعی شده است، رایزنی هایی داشته باشد تا به کمیسیون شوراها و امور داخلی کشور ملحق شوند.

به گفته وی همچنین مرتضی آقا تهرانی از کمیسیون آموزش و تحقیقات به کمیسیون فرهنگی مجلس رفت.

این نماینده درباره ترکیب کمیسیون اصل 90 نیز توضیح داد: علت خروج رئیس مجلس و نایب رئیس آن از کمیسیون اصل نود و عضویت درکمیسیون شوراها به نصاب رساندن این کمیسیون بوده است و تاکنون 8 عضو این کمیسیون مشخص شده‌اند.

کد خبر 1623073

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha