پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۲۳ اسفند ۱۳۸۳، ۱۳:۱۵

درگفت وگو با "مهر" عنوان شد:

هشدار يك نماينده مجلس به تحركات صهيونيستها براي سهم گيري از قابليتهاي ترانزيتي ايران

علي زادسر عضو كميسيون قضايي و حقوقي مجلس نسبت به تحركاتي كه توسط صهيونيستها براي سهم گيري يا در اختيار گرفتن قابليتهاي ترانزيتي شمال - جنوب كشور صورت مي گيرد، هشدار داد و از مسئولان اطلاعاتي و امنيتي خواست با اين موضوع با جديت برخورد كنند.

علي زادسر در گفت وگو با خبرنگار پارلماني "مهر"، با بيان اين مطلب افزود: برخي بي توجهي ها نسبت به امور اقتصادي در سالهاي اخير موجب شده است تا كشورهاي همسايه به تحريك آمريكا و صهيونيستها، درصدد كمرنگ كردن فرصتها و به موازات آن جايگزيني تهديد و خطرآفريني در كشور شدند و همچنين به وسيله برخي كشورهاي همسايه به دنبال در اختيار گرفتن قابليتهاي ترانزيتي ايران باشند.

اين نماينده مجلس با تاكيد بر هوشياري ايران نسبت به اين گونه اقدامات كه براي تضعيف موقعيت ژئو استراتژيك ايران در كريدور شمال جنوب صورت مي گيرد، خاطرنشان كرد: براساس اطلاعات، آمار و مستندات موجود، فعال شدن اين كريدور مي تواند سالانه 10 ميليارد دلار براي كشور ارزآوري به همراه داشته باشد .

نماينده جيرفت با اشاره به اينكه بافت هاي قومي و مذهبي متفاوتي در منطقه جنوب شرقي كشور وجود دارد، گفت: اگر تحركات و سرمايه گذاريهاي صهيونيستها و آمريكايي ها در اين منطقه پررنگ تر شود، احنمال وقوع برخي حوادث پيش بيني نشده محتمل است كه بايد هرچه سريعتر نسبت به آن، اقدامي جدي صورت بگيرد.

عضو كميسيون قضايي و حقوقي مجلس يادآور شد : موضوع حضور اسراييل در منطقه مرزي ايران و پاكستان و شركت اين كشور در سرمايه گذاريهاي اقتصادي اين منطقه به دليل گستردگي در ابعاد اقتصادي، سياسي، فرهنگي و اجتماعي، بايد هرچه سريعتر در شوراي عالي امنيت ملي بررسي شود . 

گفته مي شود برخي سرمايه داران اسراييلي با خريد زمين در مناطق مرزي ايران و پاكستان در حوالي "بندرگوادر" كه به تازگي توسط دولت پاكستان در اين منطقه در حال احداث است و آمريكا نيز تاكنون حمايتهاي مناسبي از اين بندر داشته است، به دنبال تضعيف "منطقه آزاد چابهار" و در اختيار گرفتن قابليتهاي ترانزيتي ايران هستند.

کد خبر 162363

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha