پیام‌نما

إِنَّ‌اللَّهَ يَأْمُرُ بِالْعَدْلِ وَالْإِحْسَانِ وَإِيتَاءِ ذِي‌الْقُرْبَىٰ وَ يَنْهَىٰ عَنِ الْفَحْشَاءِ وَالْمُنْكَرِ وَالْبَغْيِ يَعِظُكُمْ لَعَلَّكُمْ تَذَكَّرُونَ * * * به راستی خدا به عدالت و احسان و بخشش به خویشاوندان فرمان می‌دهد و از فحشا و منکر و ستمگری نهی می‌کند. شما را اندرز می‌دهد تا متذکّر [این حقیقت] شوید [که فرمان‌های الهی، ضامن سعادت دنیا و آخرت شماست.] * * * حق به داد و دهش دهد فرمان / نيز انفاق بهر نزديكان

۲۴ خرداد ۱۳۹۱، ۱۵:۳۲

کلانی در گفتگو با مهر:

هدف مرکز رشد اصفهان جذب ایده‌های دانش بنیان است

هدف مرکز رشد اصفهان جذب ایده‌های دانش بنیان است

اصفهان - خبرگزاری مهر: موسس و مدیر مرکز رشد واحدهای فناوری دانشگاه اصفهان گفت: هدف مرکز رشد اصفهان جذب ایده‌های دانش بنیان است و به همین منظور از طرح‌هایی که چنین زیربنایی دارند استقبال می‌کنیم.

مصطفی کلانی در گفتگو ‌با خبرنگار مهر اظهار داشت: هم‌اکنون 23 واحد فناور در مرکز رشد واحدهای فناوری دانشگاه اصفهان مشغول فعالیت هستند و شرکت‌های دانش‌بنیانی در این مرکز مستقر شده‌اند که در راستای سند چشم‌انداز توسعه علمی کشور فعالیت می‌کنند.

وی افزود: مراکز رشد یا سنترال انکوباتور هسته‌هایی هستند که ایده‌محوری یا فکری با قابلیت تجاری‌سازی دارند و قصد دارند از طریق تولید محصولات دانش‌بنیان خلق ثروت کنند اما نیاز به حمایت دارند.

موسس و مدیر مرکز رشد واحدهای فناوری دانشگاه اصفهان تصریح کرد: این مرکز اقدام به جذب و بررسی ایده‌های محوری این افراد در کمیته تخصصی کرده و در صورت واقع‌بینانه و عملیاتی بودن آن ر ا در شورای پذیرش مرکز مطرح می‌کند.

 وی درباره امکانات تخصیص داده شده به این افراد تاکید کرد: به اعضای پذیرفته شده در این مرکز  میز کاری شامل تجهیزات اداری، اینترنت، خط تلفن و فضای مورد نیاز داده می‌شود و مشاوره‌هایی برای به ثبت رساندن شرکت و بازاریابی به آنها داده می‌شود تا اگر ایده آنها مشکل دارد مهندسی مجدد شود و اگر ایده مشکلی نداشته باشد شرکتی تشکیل و محصول وارد بازار می‌شود.

 کلانی درباره این مرکز و فعالیت‌های آن تاکید کرد: این مرکز اکنون با رویکرد 70 درصد علوم انسانی و 30 درصد فنی مهندسی نسبت به جذب، به کارگیری و حمایت از هسته‌ها و واحدهای فناور فعالیت می‌کند و دو محصول از این کمیته تاکنون تجاری‌سازی شده است.

وی با بیان اینکه تاکنون دو محصول این شرکت تجاری‌سازی شده، گفت: دستگاه آی کیو باکس که حافظه بلند مدت را تقویت می‌کند به همت مرکز رشد واحدهای فناوری دانشگاه اصفهان با قیمت 20 هزار تومان تجاری سازی شده و آماده ورود به بازار شده است.

کد خبر 1626056

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha