پیام‌نما

إِنَّ‌اللَّهَ يَأْمُرُ بِالْعَدْلِ وَالْإِحْسَانِ وَإِيتَاءِ ذِي‌الْقُرْبَىٰ وَ يَنْهَىٰ عَنِ الْفَحْشَاءِ وَالْمُنْكَرِ وَالْبَغْيِ يَعِظُكُمْ لَعَلَّكُمْ تَذَكَّرُونَ * * * به راستی خدا به عدالت و احسان و بخشش به خویشاوندان فرمان می‌دهد و از فحشا و منکر و ستمگری نهی می‌کند. شما را اندرز می‌دهد تا متذکّر [این حقیقت] شوید [که فرمان‌های الهی، ضامن سعادت دنیا و آخرت شماست.] * * * حق به داد و دهش دهد فرمان / نيز انفاق بهر نزديكان

۲۵ خرداد ۱۳۹۱، ۱۳:۱۴

صدفی:

تمثال شهید نصیری لاری در کرمان پرده برداری می شود

تمثال شهید نصیری لاری در کرمان پرده برداری می شود

کرمان - خبرگزاری مهر: رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی استان کرمان از پرده برداری تمثال شهید نصیری لاری تنها شهید هفتم تیر استان کرمان خبر داد.

به گزارش خبرگزاری مهر، مهدی صدفی هدف از تشکیل ستاد شعبانیه را هماهنگی و برنامه ریزی برای برگزاری هرچه بهتر و مردمی تر مراسم نیمه شعبان دانست و گفت: این ستاد به هیچ عنوان دنبال دولتی و تشریفاتی کردن مراسم جشن های نیمه شعبان نیست.

وی ادامه داد: هدف ما بالا بردن سطح کیفی و محتوایی جشن های شعبانیه و بخصوص نیمه شعبان و مبارزه با بعضی ناهنجاری ها از سوی بعضی فرصت طلبان است.

وی تشکیل ستاد شعبانیه را اقدامی نو و مبتکرانه از سوی استان کرمان دانست و اظهار داشت: از هفت سال گذشته که این ستاد در استان کرمان در حال فعالیت است شاهد برگزاری هرچه بهتر و باشکوهتر مراسم نیمه شعبان و دیگر جشن های شعبانیه بوده ایم که علت آن تعامل مجموعه های مختلف در برگزاری مراسم است.

صدفی همچنین به نقش مهم و تاثیرگذار مساجد در برگزاری هرچه باشکوهتر برنامه های ملی و مذهبی در سطح استان اشاره کرد و گفت: برنامه های مساجد باید با سطح کیفی بالا و به صورت پراکنده در همه نقاط سطح شهر با حضور اقشار مختلف مردم برگزار شود.

وی بیان داشت: در این راستا باید از ظرفیت جوانان مومن، آگاه، بصیر و انقلابی استفاده کرد.

 این مسئول همچنین گفت: جشن های نیمه شعبان در 10 مسجد محوری شهر کرمان و 14 شهرستان و 14 کانون روستایی و عشایری برگزار می شود.

صدفی ابراز داشت: در این مراسم به ترویج موضوع انتظار و بحث مهدویت پرداخته می شود.

رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی استان کرمان در ادامه سخنان خود به بحث پیرامون موضوع هفتم تیر پرداخت و گفت: به مناسبت سالروز شهادت شهید باهنر از تمثال شهید نصیری لاری تنها شهید هفتم تیر استان کرمان پرده برداری خواهد شد.

وی بیان داشت: نمایشگاهی با عنوان یک قدم تا بهشتی شدن نیز از جمله برنامه های این ایام است.

صدفی همچنین زمان برگزاری برنامه محوری  هفتم تیر را روز چهارشنبه در محل تکیه عباسعلی کرمان اعلام و از همه مردم خواست در این مراسم شرکت کنند.

کد خبر 1626684

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha