زنديه در گفتگو با خبرنگار اجتماعي خبرگزاري مهر با اشاره به اينكه در سال گذشته 90 ميليون تومان اعتبار به اجراي طرح هاي پيشگيري از اعتياد در مدارس اختصاص يافته بود ، افزود : اعتبارات اختصاص يافته به طرح هاي پيشگيري از اعتياد در مدارس بسيار كم و محدود است.
وي با تاكيد بر اينكه در حال حاضر به دليل كمبود اعتبار براي هر طرح حداقل تعداد دانش آموزان تحت پوشش قرار گرفته اند ، گفت : در سال جاري طرح هاي مدرسه سلامت ، مدرسه بدون دخانيات و مهارتهاي زندگي به منظور پيشگيري از اعتياد در مدارس شهر تهران اجرا مي شوند كه اين طرحها در سال آينده نيز با تحت پوشش قرار دادن دانش آموزان بيشتر اجرا مي شوند.
معاون هماهنگي و امور پرورشي و تربيتي سازمان آموزش و پرورش شهر تهران با اشاره به اينكه در سال جاري 100 مدرسه تحت پوشش طرح مدرسه سلامت قرار گرفت ، اظهار كرد : هزار و پانصد دبيرستان در شهر تهران وجود دارد كه اجراي طرحهاي پيشگيري از اعتياد در تمام آنها نيازمند چندين برابر شدن اعتبارات موجود است.
نظر شما