پیام‌نما

الَّذِينَ أُخْرِجُوا مِنْ دِيَارِهِمْ بِغَيْرِ حَقٍّ إِلَّا أَنْ يَقُولُوا رَبُّنَا اللَّهُ وَ لَوْلَا دَفْعُ اللَّهِ النَّاسَ بَعْضَهُمْ بِبَعْضٍ لَهُدِّمَتْ صَوَامِعُ وَبِيَعٌ وَ صَلَوَاتٌ وَ مَسَاجِدُ يُذْكَرُ فِيهَا اسْمُ‌اللَّهِ كَثِيرًا وَ لَيَنْصُرَنَّ‌اللَّهُ مَنْ يَنْصُرُهُ إِنَّ‌اللَّهَ لَقَوِيٌّ عَزِيزٌ * * * همانان که به ناحق از خانه‌هایشان اخراج شدند [و گناه و جرمی نداشتند] جز اینکه می‌گفتند: پروردگار ما خداست و اگر خدا برخی از مردم را به وسیله برخی دیگر دفع نمی‌کرد، همانا صومعه‌ها و کلیساها و کنیسه‌ها و مسجدهایی که در آنها بسیار نام خدا ذکر می‌شود به شدت ویران می‌شدند؛ و قطعاً خدا به کسانی که [دین] او را یاری می‌دهند یاری می‌رساند؛ مسلماً خدا نیرومند و توانای شکست‌ناپذیر است. * * كسى كاو دهد يارى كردگار / بود ياورش نيز پروردگار

۶ تیر ۱۳۹۱، ۲۲:۲۰

خبرهای شهرداری قزوین/

نوسازی ناوگان اتوبوسرانی قزوین/ افتتاح مجموعه ورزشی ساحل

نوسازی ناوگان اتوبوسرانی قزوین/ افتتاح مجموعه ورزشی ساحل

قزوین- خبرگزاری مهر:‌ انعکاس بیش از یک هزار خبر مکتوب شهرداری در رسانه های استان، ابلاغ نقشه مصوب منطقه آبگیلک، افزایش درخواست سرویس از تاکسی بی سیم،‌ نوسازی ناوگان اتوبوسرانی قزوین، افتتاح مجموعه ورزشی ساحل،‌ احیاد بافت فرسوده شهری مهمترین خبرهای امروز شهرداری قزوین هستند.

به گزارش خبرگزاری مهر، علیرضا منجم، رئیس اداره روابط عمومی شهرداری قزوین از انعکاس بیش از یک هزار خبر در رسانه‌های استان در سه ماهه امسال خبر داد.
 
منجم افزود: در سه ماه امسال یک هزار و 884 خبر، گزارش تولیدی و پوششی از شهرداری قزوین و سازمان‌های وابسته در رسانه‌های مکتوب و مجازی انعکاس یافته است.
 
رئیس اداره روابط عمومی شهرداری قزوین با تشریح عملکرد واحد اطلاع رسانی و ارتباطات رسانه‌ای اداره روابط عمومی شهرداری قزوین در راستای همکاری با رسانه‌های گروهی جهت انعکاس اخبار تصریح کرد:‌ در خرداد ماه سال جاری 598 خبر، گزارش تولیدی و پوششی در رسانه‌های مکتوب و مجازی استانی و کشوری انعکاس یافته است.
 
این مسئول بیان کرد: خبرگزاری ایرنا با انعکاس 95، خبرگزاری ایلنا با 68، خبرگزاری فارس با 66 و خبرگزاری مهر با 33 خبر به ترتیب بیشترین همکاری را در خردادماه سال جاری با مجموعه شهرداری قزوین و سازمانهای وابسته در انعکاس اخبار و اطلاع رسانی از آخرین اقدامات مدیریت شهری داشتند.
 
وی به انعکاس اخبار در نشریات اشاره و بیان کرد: روزنامه ولایت با 52 خبر، هفته ‌نامه مینودر با 25 خبر، هفته ‌نامه حدیث با  10خبر و دو هفته نامه مینوی خرد با 8 خبر بیشترین همکاری را در اطلاع رسانی با این مجموعه در این مدت داشته اند.
 
منجم یادآورشد: ضمیمه روزانه و استانی روزنامه ایران با عنوان "ایران زمین" با انعکاس 27خبر، ضمیمه هفتگی روزنامه همشهری با انعکاس 11 خبر و ضمیمه ماهنامه روزنامه کار و کارگر با انعکاس 9 خبر بیشترین همکاری را با مجموعه شهرداری قزوین در امر اطلاع رسانی انجام دادند.
 
وی در خصوص روزنامه‌های سراسری هم گفت: در این مدت روزنامه رسالت با 19خبر، روزنامه دنیای اقتصاد با شش خبر و روزنامه فرهیختگان و اطلاعات با پنج خبر با شهرداری قزوین همکاری کردند.
 
منجم گفت: با اطلاع رسانی سریع و شفاف شهروندان می‌توانند به موقع از آخرین اقدامات مجموعه مدیریت شهری اطلاع پیدا کنند.
 
ابلاغ نقشه جدید منطقه آبگیلک قزوین
 
مدیر منطقه سه شهرداری قزوین از ابلاغ نقشه مجدد طرح مصوب موضع آبگیلک به منطقه سه شهرداری خبرداد.
 
ناصر گنجی افزود: طرح ساماندهی مجدد نقشه مصوب موضع آبگیلک که به تصویب سازمان مسکن و شهرسازی رسیده بود، به منطقه سه شهرداری قزوین ابلاغ شده است.
 
وی گفت: طرح ساماندهی مجدد نقشه مصوب موضع آبگیلک که به تصویب سازمان مسکن و شهرسازی رسیده بود، به
منطقه سه شهرداری قزوین ابلاغ شده است.
 
گنجی با بیان اینکه طبق نقشه ابلاغ شده از سوی سازمان مسکن و شهرسازی محدوده‌های منطقه آبگیلک مشخص شده است، افزود:
طبق این نقشه گذر و خیابانهای این منطقه به طور دقیق و وضعیت پلاک‌ها نیز در مسیر خیابان‌ها مشخص شده است.
 
این مسئول با اشاره به افزایش ساخت و ساز در منطقه آبگیلک یادآورشد: ابلاغ نقشه و تصویب طرح مجدد موضع در این منطقه
از ضرورتهای شهرسازی به دلیل افزایش ساخت و ساز در این منطقه بود.
 
مدیر منطقه سه شهرداری قزوین بیان کرد: در طرح ساماندهی مجدد کاربری‌های این منطقه تغییر جزیی داشته و میزان عقب نشینی‌ها
برای کاربری‌های مسکونی مشخص شده و در نقشه جدید گذرهای پیاده به گذرهای ماشین رو تبدیل شده است.
 
وی با بیان اینکه بافت فرسوده این منطقه به طور کامل مشخص شده است بیان کرد: طبق نقشه ابلاغ شده از سوی سازمان مسکن و شهرسازی محدوده‌های منطقه آبگیلک مشخص شده و ساخت و ساز بر اساس طرح جدید انجام خواهد شد.
 
استقبال از سرویس هلای تاکسی بی سیم
 
مدیرعامل سازمان تاکسیرانی از افزایش درخواست سرویس دهی از تاکسی بی سیم 133 در قزوین خبر داد.
 
جواد صباغان گفت: فزایش تعداد خودروها و آموزش رانندگان در راستای تکریم ارباب رجوع موجب افزایش تماس های مردمی
با مرکز 133 برای سرویس دهی به آنان شده است.
 
مدیرعامل سازمان تاکسیرانی شهرداری قزوین گفت: از ابتدای سال جاری تاکنون تعداد تماس های مردمی با تاکسی بی سیم در شبانه روز به حدود 900 تماس افزایش یافته که این امر نتیجه آموزش رانندگان در نحوه تعامل با مسافرین وافزایش تعداد خودروها می باشد.
 
صباغان با اشاره به فعالیت 85 دستگاه تاکسی در این شبکه اظهارداشت:‌ از این تعداد 65 دستگاه برای آقایان و 20 دستگاه ویژه بانوان است.
 
این مسئول هدف از تاسیس این مرکز را سرویس دهی مناسب به آحاد مردم، مراکز آموزشی، تفریحی ذکر و تصریح کرد: در راستای تحقق این امر و اجرای شعار سرویس دهی در اسرع وقت به شهروندان، در سطح شهر قزوین هشت ایستگاه مشخص شده است تا با توجه به موقعیت تماس گیرنده از نزدیک ترین مبدا به آ نها سرویس دهی شود.
 
وی در ادامه به دلایل عدم سرویس دهی حمل کالا توسط تاکسی بی سیم 133 اشاره و خاطرنشان کرد: مشخص نبودن ماهیت کالا برای رانندگان و جلوگیری از برخی سوء استفاده های احتمالی در این زمینه و همچنین عدم حضور گیرنده امانت در مقصد از دلایل عدم سرویس دهی در این بخش است.
 
صباغان به 209 هزار و 935 تماس شهروندان جهت سرویس دهی در سال 90 اشاره کرد و گفت:‌ از این تعداد هزار مورد مربوطه به سرویس برون شهری است.
 
ناوگان اتوبوسرانی قزوین نوسازی شد
 
محمد حسن ایرانخواه مدیرعامل سازمان اتوبوسرانی شهرداری قزوین گفت: در راستای خدمات رسانی بهتر به شهروندان و بر اساس نظر کمیته فنی، عملیات استاندارد سازی و نوسازی ناوگان اتوبوسرانی قزوین اجرا شد.
 
ایرانخواه افزود: در مسیر شماره 4 از بازار به کوثر و مجاهد از مجموع 18 دستگاه اتوبوس، تعداد 9 دستگاه از رده خارج شده است که همین تعداد اتوبوس جایگزین و باقیمانده نیز بازسازی شده است.
 
مدیرعامل سازمان اتوبوسرانی شهرداری با اشاره به فعالیت 12 دستگاه اتوبوس در مسیر شماره سه از میدان 22 بهمن به مینودر، تصریح کرد:‌ چهار دستگاه اتوبوس بنز و چهار دستگاه اتوبوس پیشرو دیزل در این مسیر جایگزین دستگاه های از رده خارج شده و بقیه نیز بازسازی شده است.
 
این مسئول با اشاره به وجود 17 دستگاه اتوبوس پیشرو دیزل در مسیر شماره دو از پایانه شهید بهشتی به بازار و مجتمع ادارات گفت: پنج دستگاه از این تعداد در سال های 88 و 89 و 12 دستگاه  دیگر در سال 91 به این ناوگان افزوده شده است.
 
ایرانخواه در ادامه با اشاره به مسیر شماره یک از پایانه به مینودر و فعالیت 12 دستگاه اتوبوس در این مسیر گفت: در اوایل خرداد ماه سال جاری تعداد چهار دستگاه از رده خارج شده است و بررسی و نوسازی بقیه اتوبوس ها نیز در دستور کار قرار دارد.
 
افتتاح مجموعه فرهنگی ورزشی ساحل قزوین مجموعه فرهنگی ورزشی ساحل توسط بخش خصوصی و با مشارکت شهرداری قزوین با 15 میلیارد ریال سرمایه گذاری به بهره ‌برداری رسید.
 
این پروژه فرهنگی ورزشی در زمینیه به مساحت یک هزار و 385 مترمربع در مدت 18 ماه ساخته شده است.
 
این مجموعه در منطقه غیاث آباد قزوین قرار دارد و دارای استخر بزرگ بزرگسالان و کودکان، پیست پیاده روی، سونای خشک، اتاق بخار، جکوزی، حوضچه آب سرد، تونل مه سرد، سالن بدن سازی، بوفه و رختکن است.
 
احیا و بازسازی نیمی از بافت‌های فرسوده آبگیلک قزوین
 
پژمانفرد، معاون منطقه سه شهرداری قزوین گفت: با حمایت‌های دولت، شورای اسلامی و شهرداری قزوین در راستای ارائه تسهیلات بانکی به مالکین بافت‌های فرسوده نیمی از بافت‌های فرسوده آبگیلک بهسازی و احیاء شد.
 
وی افزود: منطقه سه شهرداری قزوین آمادگی دارد چنانچه مابقی پلاک‌ها نسبت به بهسازی و نوسازی اقدام کنندتسهیلات لازم را فراهم کند.
 
این مسئول یادآورشد:‌ در صورتی که شهروندان تاکنون موفق به بازسازی بافت فرسوده خود نشده اند، می‌توانند با مراجعه به منطقه سه شهرداری قزوین نسبت به این امر اقدام کنند و از تسهیلات دولتی و تخفیف‌های 22 درصدی شهرداری برای بهسازی بافت فرسوده برخوردار شوند.
کد خبر 1636147

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha