عبدالرضا عزیزی در گفتگو با خبرنگار پارلمانی مهر به جلسه عصر امروز کمیسیون اجتماعی مجلس اشاره کرد و گفت: در جلسه امروز تقی پور وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات، نماینده تامین اجتماعی و نماینده کارگزاران مخابرات روستایی برای حل مسائل این قشر حضور یافته بودند.
وی با تاکید بر اینکه مساله بیمه کارگزاران مخابرات روستایی از مجلس هفتم مطرح است و به رغم تصویب قانون ، تاکنون افراد مشغول در دفاتر مخابرات روستایی از بیمه برخوردار نیستند، گفت: در جلسه امروز به توافقات خوبی با تامین اجتماعی رسیدیم و قرار شد حق بیمه کارگزاران دفاتر مخابرات روستایی تا تاریخ 21/10/88 توسط دولت، سازمان مخابرات و سازمان تامین اجتماعی پرداخت شود.
رئیس کمیسیون اجتماعی خاطرنشان کرد: همچنین قرار شد برای حل مشکل بیمه آنها از تاریخ فوق به بعد دو هفته مهلت داده شود تا مشکلات این قشر زحمت کش حل شود.
عزیزی تصریح کرد: کارگروهی با حضور نمایندگان شرکت مخابرات، تامین اجتماعی و کمیسیون اجتماعی برای حل مشکل بیمه کارگزاران مخابرات روستایی تشکیل شد.
وی همچنین با اشاره به حضور مسعود زریبافان رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران در کمیسیون اجتماعی گفت: پس از ارائه گزارش رئیس بنیاد شهید، نمایندگان مجلس سوالاتی را در خصوص امور مربوط به ایثارگران و شهدا مطرح کردند که مقرر شد در جلسه ای دیگر مباحث به صورت دقیق تر مطرح شود.
نظر شما