پیام‌نما

وَآتِ ذَا الْقُرْبَى حَقَّهُ وَالْمِسْكِينَ وَابْنَ السَّبِيلِ وَلَا تُبَذِّرْ تَبْذِيرًا * * * و حقّ خویشاوندان و حقّ تهیدست و از راه مانده را بپرداز، و هیچ گونه اسراف و ولخرجی مکن.* * * ز مسكين بكن دستگيرى تو چند / بده حق ابن السبيل نژند

۱۴ تیر ۱۳۹۱، ۱۶:۵۳

حجت الاسلام عاملی:

بیکاری عامل انحراف جوانان اردبیلی است/اجرای برنامه‌ها با محوریت بلوغ عقلانی

بیکاری عامل انحراف جوانان اردبیلی است/اجرای برنامه‌ها با محوریت بلوغ عقلانی

اردبیل – خبرگزاری مهر: نماینده ولی فقیه در استان اردبیل و امام جمعه اردبیل گفت: بیکاری باعث انحراف جوانان اردبیلی می شود و باید زمینه مناسب برای هدایت جوانان به سمت ورزش مهیا شود.

به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام حسن عاملی بعد از ظهر چهارشنبه در دیدار با نخبگان جوان اردبیلی تصریح کرد: عناصر تاثیرگذار برای انحراف جوانان کثیر است و باید با برنامه ریزی مناسب جوانان را از پای اینترنت و ماهواره به سمت برنامه های اداره ورزش و جوانان سوق داد.

وی با بیان اینکه جوانان نیاز به برنامه های ویژه ای دارند، افزود: برای رشد نقش اجتماعی جوانان نیازمند برنامه ریزیهای مدونی هستیم تا نقش این قشر را در اجتماع پر رنگ کرده و در این بین باید ورزش هم در خدمت جوانان استان باشد تا بتوانند در ارتقاء نقش اجتماعی جوانان ایفای نقش کنند.

عاملی با اشاره به تبدیل وزارت ورزش و جوانان به یک دستگاه فرهنگی اضافه کرد: اجرا و برگزاری برنامه هایی برای آشنایی جوانان با احکام اسلامی و سیره نبوی رسالتی برای وزارت ورزش و جوانان است که چنین رسالتی این وزارتخانه را به یک دستگاه فرهنگی تبدیل کرده است.

امام جمعه اردبیل با اشاره به لزوم برنامه ریزی برای جوانان و نوجوانان طی تابستان گفت: در فصل تابستان جوانان و نوجوانان به دنبال محیط های سالم هستند و مردم نیز انتظار دارند که فرزندان خود را به محیطهای سالم بفرستند که در این زمینه هم باید فعالیت های پر رنگی انجام شوند.

وی بلوغ عقلانی را نیاز جامعه جوان دانست و تصریح کرد: باید جوانان را در رسیدن به بلوغ عقلانی هدایت کرد تا در رفتارهای اجتماعی جوانان عقلانیت موج بزند و این از وظایف اداره ورزش و جوانان استان و وزارتخانه است.

نماینده ولی فقیه در استان اردبیل با بیان اینکه در ابتدا باید استراتژی تربیتی طراحی و تهیه کرد، افزود: در شرایط حساس سیاسی، اجتماعی و فرهنگی فعلا که دشمنان نظام و انقلاب با موج های مختلفی به خانه ها هجوم می آورد باید با استراتژی تربیتی در مقابل موج های دشمنان ایستادگی کرد.

عاملی ساماندهی جوانان را از دیگر نیازهای اساسی این قشر برشمرد و اضافه کرد: باید جوانان را به سمت کارهای دسته جمعی هدایت کرد که این کار با تشکیل تشکل های مردمی امکان پذیر است و تجربه نیز نشان داده که وقتی مردم وارد فعالیتی می شوند موفقیت های متعددی را کسب می کنند.

کد خبر 1642593

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha