سرهنگ پرویز حسینی در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: خوشبختانه میزان فوتی در تصادفات درودن شهری لرستان نسبت به مدت مشابه سال قبل کاهش داشته است.
وی بیان داشت: این در حالیست که میزان فوتی در تصادفات درون شهری در سال 90 نسبت به سال قبل از آن نیز 11 درصد کاهش داشته است.
رئیس پلیس راهنمایی و رانندگی استان لرستان با اشاره به رویکردهای جدید پلیس در استان بیان داشت: دستورالعمل و اولویت های پلیس راهنمایی و رانندگی لرستان با سه رویکرد در سالجاری در دستور کار قرار گرفته است.
سرهنگ حسینی رویکرد اجرایی مانند برخورد با صحبت کردن با تلفن همراه هنگام رانندگی، عدم بستن کمربند، سرعت و سبقت غیر مجاز، توقف دوبله و عدم رعایت گذرگاه عابر را پیاده یکی از اولویت های پلیس راهنمایی و رانندگی در لرستان عنوان کرد.
وی با اشاره به رویکرد فرهنگی پلیس راهنمایی و رانندگی در سالجاری در استان لرستان تصریح کرد: همچنین ضرورت همکاری دستگاه های متولی در رابطه با ایجاد زیرساخ تهای لازم راهنمایی و رانندگی از دیگر رویکردهای مهم در سالجاری است.
نظر شما