پیام‌نما

وَآتِ ذَا الْقُرْبَى حَقَّهُ وَالْمِسْكِينَ وَابْنَ السَّبِيلِ وَلَا تُبَذِّرْ تَبْذِيرًا * * * و حقّ خویشاوندان و حقّ تهیدست و از راه مانده را بپرداز، و هیچ گونه اسراف و ولخرجی مکن.* * * ز مسكين بكن دستگيرى تو چند / بده حق ابن السبيل نژند

۲ مرداد ۱۳۹۱، ۱۱:۱۲

خواجوی خبرداد:

نخستین کارخانه تولید نان صنعتی در خوزستان راه اندازی شد

نخستین کارخانه تولید نان صنعتی در خوزستان راه اندازی شد

اهواز - خبرگزاری مهر: مدیرعامل شرکت غله و خدمات بازرگانی منطقه چهار کشور گفت: نخستین کارخانه تولید نان صنعتی در استان خوزستان به منظور بهره گیری مردم از نانی با کیفیت راه اندازی شد.

هرمز خواجوی در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار کرد: این کارخانه توسط بخش خصوصی ساخت و راه اندازی شده و برای ساخت آن 90 میلیارد ریال سرمایه گذاری شده است.

خواجوی افزود: این کارخانه که قرار است در آن روزانه 35 تن انواع نان های صنعتی مورد نیاز مردم تولید و در اختیار آنها قرار می گیرد در مدت پنج سال ساخته شد.

وی تصریح کرد: تولید انبوه، کاهش هزینه تمام شده نان، کنترل کیفیت، افزایش بهداشت واحدها و جلوگیری از ضایعات نان از اهداف مهم راه اندازی این واحد صنعتی در استان است.

این کارخانه که ظرفیت تولید 45 نوع نان را دارد، سومین کارخانه در کشور پس از تهران و خراسان رضوی است.
کد خبر 1656119

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha