به گزارش خبرگزاری مهر، غضنفر رکن آبادی سفیر جمهوری اسلامی ایران در لبنان در ملاقات های جداگانه با عبدالهادی محفوط رئیس شورای ملی رسانه های سمعی و بصری و الیاس عون رئیس اتحادیه نویسندگان لبنان، در محل سفارت در خصوص تحولات منطقه و تحولات صحنه داخلی لبنان گفتگو کرد.
عبدالهادی محفوظ در این ملاقات با اشاره به سفر خود به ایران و شرکت در همایش علمی رسانه ای کشورهای عضو جنبش عدم تعهد ضمن مثبت ارزیابی کردن همایش مذکور اظهار داشت: با توجه به تحولات منطقه، اجلاس سران عدم تعهد از اهمیت بسیار زیادی برخوردار بوده و می تواند نقش به سزایی در مدیریت تحولات منطقه ایفا نماید. جنبش عدم تعهد ظرفیت بسیار بالایی داشته و با مدیریت خوب و شایسته جمهوری اسلامی ایران می تواند در جهت دادن به تحولات منطقه و حل بحران در کشورهای منطقه نقش به سزایی داشته باشد.
رئیس شورای ملی رسانه های سمعی و بصری لبنان بر ضرورت توجه به فعالیت رسانه ای و پوشش مناسب و شایسته رسانه ای به اجلاس سران جنبش عدم تعهد تاکید ورزید و اظهار داشت: اکنون رسانه ها سهم به سزایی در جهت دهی افکار عمومی دنیا دارند.
الیاس عون رئیس اتحادیه نویسندگان لبنان نیز ضمن تقدیر از جمهوری اسلامی ایران و با اهمیت دانستن همایش برگزار شده علمی رسانه ای کشورهای عضو جنبش عدم تعهد در تهران، بر اهمیت برگزاری اجلاس سران عدم تعهد در ایران اشاره کرد و اظهار داشت: اکنون دشمنان بر سوریه متمرکز شده و قصد تخریب این کشور را دارند. کشورهایی که خود با مشکلات زیادی در داخل مواجه هستند، به جایحل مشکلات خود اقدام به دخالت در سوریه نموده و این کشور را با بحران مواجه ساختهاند.
رئیس اتحادیه نویسندگان لبنان ضمن تاکید بر ضرورت هوشیاری در برابر توطئه های دشمنان اظهار داشت: در شرایط کنونی، منطقه آبستن فتنه های مختلف بوده و اسرائیل بیشترین بهره را از این موضوع می برد.
غضنفر رکن آبادی سفیر جمهوری اسلامی ایران در لبنان نیز در این ملاقاتها به تبیین تحولات منطقه و توطئه دشمنان در خصوص ایجاد فتنه و اختلاف در میان ملتهای منطقه و تلاش های ناکام آنان برای اسقاط نظام سوریه پرداخت و بر ضرورت هوشیاری کامل در برابر توطئه های دشمنان تاکید ورزید.
نظر شما