پیام‌نما

وَلَنْ تَرْضَى عَنْكَ الْيَهُودُ وَلَا النَّصَارَى حَتَّى تَتَّبِعَ مِلَّتَهُمْ قُلْ إِنَّ هُدَى اللَّهِ هُوَ الْهُدَى وَلَئِنِ اتَّبَعْتَ أَهْوَاءَهُمْ بَعْدَ الَّذِي جَاءَكَ مِنَ الْعِلْمِ مَا لَكَ مِنَ اللَّهِ مِنْ وَلِيٍّ وَلَا نَصِيرٍ * * * یهود و نصاری هرگز از تو راضی نمی شوند تا آنکه از آیینشان پیروی کنی. بگو: مسلماً هدایت خدا فقط هدایت [واقعی] است. و اگر پس از دانشی که [چون قرآن] برایت آمده از هوا و هوس های آنان پیروی کنی، از سوی خدا هیچ سرپرست و یاوری برای تو نخواهد بود. * * * از تو کی خوشنود گردند ای ودود! / از رهی، هرگز نصاری و یهود؟

۲۳ مرداد ۱۳۹۱، ۹:۴۸

معاون وزیرخارجه:

موضوعات تنش زا از دستور کار اجلاس مکه خارج شود/لزوم توجه همزمان به بحرین و سوریه

موضوعات تنش زا از دستور کار اجلاس مکه خارج شود/لزوم توجه همزمان به بحرین و سوریه

معاون وزیرخارجه با اشاره به اینکه امروز دوشنبه اجلاس وزرای خارجه عضو سازمان همکاری اسلامی در مکه برگزار می شود گفت: دکتر صالحی در این نشست حضور خواهد یافت.

به گزارش خبرنگار مهر، همچنین رییس جمهور اسلامی ایران در نشست سران کنفرانس اسلامی که سه شنبه جاری در مکه برگزار خواهد شد حضور خواهد یافت.

احمدی نژاد ضمن دیدار و رایزنی با برخی سران کشورهای اسلامی در اجلاس سخنرانی خواهد داشت.

معاون وزیرخارجه کشورمان افزود: دستور جلسه کارشناسان ارشد موضوعاتی فلسطین و سوریه را در بردارد. تهران در اجلاس کارشناسان ارشد پیشنهاد کرده که موضوع همبستگی جهان اسلام  و فلسطین محور اصلی کار قرار گیرد و موضوعات اختلاف افرین از دستور کار خارج شود.

امیرعبداللهیان با اشاره به نقض فاحش حقوق بشر در بحرین ، توجه هم زمان به موضوع بحرین و سوریه را خواستار شد و در عین حال تاکید کرد که در اجلاس فعلی مکه مناسب است در فضای  معنوی  بیت الله الحرام موضوعات مرتبط با همبستگی اسلامی مورد توجه قرار گیرد.

وی با اشاره به فرارسیدن روزجهانی قدس به همبستگی اسلامی حول محور قدس و فلسطین تاکید و توجه شرکت کنندگان در اجلاس را به آن جلب کرد.
 

کد خبر 1671917

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha