مظفر در گفت وگو با خبرنگار سياسي " مهر"، در خصوص نامگذاري سال 84 به عنوان سال همبستگي ملي و مشاركت عمومي گفت : نامگذاري هر سال به بعضي از عناوين مشخص، در حقيقت جهت گيري كشور را در خصوص مهمترين و حساس ترين مسايل كشور مشخص مي كند و امروز يكي از نيازهاي اساسي و حساسيت مهم كشور، مساله مشاركت عمومي و همبستگي ملي است كه توسط مقام معظم رهبري مطرح شد.
وي افزود: در دنيا اقتدار كشورها بيشتر بر مبناي تجهيزات و فن آوري هاي نظامي است اما در انديشه اسلامي ، اقتدار نظام سياسي به مردم وابستگي مستقيم دارد و مشاركت عمومي و همبستگي ملي جزو علل محدثه و به وجودآورنده انقلاب بوده است وهمين مولفه نيز باعث تداوم انقلاب خواهد شد.
عضو فراكسيون اصولگرايان ادامه داد: اهميت مشاركت عمومي و همبستگي ملي وقتي بيشتر مشخص مي شود كه به شرايط ويژه كشورمان در حال حاضر توجه كنيم كه مورد طمع استكبار جهاني واقع شده است و لذا اين نياز بيشتر از گذشته احساس مي شود.
نماينده مردم تهران ايجاد فضاي اميد و نشاط رو به آينده و پرهيز از نااميدي و ياس، كارآمد بودن دولت و كارگزاران نظام، وجود رقابت هاي واقعي و سالم سياسي است را از ديگر عوامل ايجاد همبستگي ملي معرفي كرد و گفت : انتخابات يكي از زيباترين عرصه هاي به وجودآورنده همبستگي ملي و مشاركت عمومي است.
مظفر در پايان اين گفت وگو اظهار داشت : مهمتر از همه اين دلايل، ريشه دار بودن همبستگي و مشاركت عمومي در مباني ديني ماست كه به آن اهميتي خاص مي بخشد. در مباني اسلامي، هرگونه گوشه گيري و انزوا و بي مسئووليتي محكوم است. انسان در انديشه الهي در قبال خدا و خودش و مردم مسئول است، لذا يك انسان ديني و مسلمان بايد در عرصه مشاركت كشور شركت كند.
نظر شما