پیام‌نما

وَآتِ ذَا الْقُرْبَى حَقَّهُ وَالْمِسْكِينَ وَابْنَ السَّبِيلِ وَلَا تُبَذِّرْ تَبْذِيرًا * * * و حقّ خویشاوندان و حقّ تهیدست و از راه مانده را بپرداز، و هیچ گونه اسراف و ولخرجی مکن.* * * ز مسكين بكن دستگيرى تو چند / بده حق ابن السبيل نژند

۲۷ شهریور ۱۳۹۱، ۱۸:۵۱

احمدی:

اهانت به ساحت مقدس پیامبر اکرم نشان از ضعف دشمنان دارد

اهانت به ساحت مقدس پیامبر اکرم نشان از ضعف دشمنان دارد

زنجان - خبرگزاری مهر: معاون سیاسی و امنیتی استاندار زنجان به توطئه های اخیر دشمنان اسلام و اقدام توهین آمیز به پیامبر (ص) اشاره کرد و گفت: این توطئه ها نشان از ضعف دشمنان دارد.

به گزارش خبرنگار مهر، فیروز احمدی ظهر دوشنبه در آئین افتتاح ششمین نمایشگاه کتاب زنجان در محل نمایشگاه کاسپین شهر زنجان افزود: دشمنان اسلام این اقدام توهین آمیز را بلافاصله بعد از برگزاری اجلاس سران غیر متعهدها مرتکب شدند که این امر بیانگر بغض و غضب دشمنان اسلام نسبت به جمهوری اسلامی ایران است.
 
احمدی افزود: برنامه ها و بازی های سیاسی آمریکا و سرسپردگان آن تازگی نداشته بلکه این کشور با انواع توطئه و دسیسه های خود علیه ایران طی سال های گذشته از هیچ کوششی دریغ نکرده است.
 
وی افزود: این اجلاس اقتدار و عظمت غیر قابل توصیف ایران و همسو بودن سایر کشوهای اسلامی با نظام اسلامی را در سطح جهان به نمایش گذاشت.
 
معاون سیاسی و امنیتی استاندار زنجان گفت: برگزاری اجلاس غیر متعهدها در ایران مهم ترین رخداد تاریخی جهان اسلامی است که واکنش دشمنان را به دنبال داشت.
 
احمدی با اشاره به برگزاری با شکوه اجلاس غیر متعهدها در ایران، بیان کرد: همدلی و همسو بودن سران کشورهای اسلامی در این اجلاس دستاورد مهم جنبش غیرمتعدها است.
 
معاون سیاسی و امنیتی استاندار زنجان افزود: در اجلاس غیر متعهدها در ایران ظرفیت های قبلی که مورد توجه قرار نگرفته بود مطرح شد و همه احزاب در این اجلاس بر توانمندسازی خود به باور رسیدند.
 
احمدی در ادامه از افزایش ۳۰ برابری کارهای فرهنگی بعد از انقلاب اسلامی در کشور خبر داد و با اشاره به ارتقای جایگاه جمهوری اسلامی ایران در تمامی حوزه ها گفت: ایران در حوزه فرهنگ با توجه به اقدامات و پروژه های عمرانی فرهنگی که صورت گرفته نسبت به دوران قبل از انقلاب در این عرصه رشد 30 برابری داشته است.
 
وی با بیان اینکه اعتبارات فرهنگی استان زنجان در هفت  سال گذشته نزدیک به 80 میلیارد تومان بوده، افزود: این اعتبارات در طول 27 سال قبل از دولت نهم و دهم هفت میلیارد تومان بود.
  
آئین افتتاح نمایشگاه کتاب زنجان در حالی برگزار شد که اصرار بیش از حد برگزار کنندگان برای سخنرانی مدعوین باعث شده نماینده ولی فقیه و امام جمعه زنجان در احترام به حاضرین که از طولانی شدن سخنرانیها خسته شده بودند از ایراد سخنرانی امتناع کند.
 
در این برنامه که قرار بود ساعت 9.30 صبح در محل نمایشگاه دائمی کاسپین شهر زنجان برگزارشود به دلیل اصرار برگزار کنندگان برای حضور کلیه مدعوین برنامه با نیم ساعت تاخیر برگزار شد.
 
در آئین افتتاحیه نمایشگاه کتاب زنجان ابتدا سهندی مدیرکل ارشاد، سپس علی اسماعیل پور به عنوان میهمان ویژه از وزارتخانه و سپس معاون سیاسی و امنیتی استاندار زنجان به ایراد سخن پرداخت، این در حالی بود که مدعوین از روند اجرای برنامه و سخنرانیهای طولانی خسته شده بودند و در حال ترک برنامه بودند.
 
در انتها فرصت به حجت الاسلام خاتمی نماینده ولی فقیه و امام جمعه زنجان رسید  و وی برای احترام به حاضرین تنها به بیان یک قطعه کوتاه شعر بسنده کرد و از سخنرانی خودداری کرد.
کد خبر 1698413

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha