پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۲۲ فروردین ۱۳۸۴، ۱۱:۱۳

امامي ناصري، رييس ستاد مركزي حمايت مردمي از سردار كبير ايران:

شرايط براي حضور هاشمي مهيا نيست//جناح راست با روند فعلي به اجماع نخواهد رسيد//انتخاب ما، در صورت عدم حضور هاشمي از بين ولايتي و قاليباف خواهد بود

محمد مهدي امامي ناصري رييس ستاد مركزي حمايت مردمي از سردار كبير ايران در دهمين جلسه ستاد مركزي حمايت مردمي از سردار كبير ايران كه صبح دوشنبه در دفتر اين ستاد برگزار شد، گفت:شرايط در حال حاضر براي حضور آقاي هاشمي مهيا نيست و اگر شرايط مهيا بود قطعا ايشان اعلام حضور مي كردند.

به گزارش خبرگزاري "مهر"، امامي ناصري در ابتداي اين جلسه گفت: عده اي هاشمي رفسنجاني را سپر بلاي خود و عده اي نيز مي خواهند ايشان را نردبان ترقي خود كنند و گروهي نيز در جامعه اين گونه القا مي كنند كه آنها تابلو و سخنگوي هاشمي هستند و قصد مصادره ايشان را به نفع خود دارند كه هر سه گروه از عوامل تخريب ايشان هستند. يقينا هاشمي در انتخاباتي كه راي بالاي مردمي نداشته باشد، كانديدا نخواهد شد و مطرح كردن شائبه هايي در جامعه مبني بر فراهم بودن تمامي شرايط حضور ايشان بي تدبيري سياسي است.

وي اظهار داشت: نحوه تعامل و معرفي گزينه هاي اصولگرايان و جريانات در روزهاي آينده، وضعيت حضور يا عدم حضور هاشمي را مشخص خواهد كرد.

رييس بنياد مردم افزود: هاشمي به تنهايي هم وزن تمام جناحهاي سياسي كشور است و شخصيتي بي نظير، زيرك، باهوش و مقتدر است كه مي تواند جامعه را با آرامش و در حين اقتدار به سمت امنيت، رفاه و آباداني سوق دهد ولي چون اهل چانه زني سياسي و باج دادن و معامله نيست و با تشخيص خود تصميم گرفته و عمل مي كند، گروهي كمر همت به عدم حضور ايشان بسته اند.

امامي گفت: كشور ما يك رييس جمهور عملگرا مي خواهد نه يك رييس جمهور تئوريسين؛ گزينه اي كه راست امروز بر آن اصرار دارد ويژگي هاي خاتمي در خرداد 76، ولي با گرايش راست است. لذا آنچه كشور را از آسيب ها مصون مي دارد، اقتدار يك رييس جمهور است نه سرسپردگي در برابر يك جناح و تفكر سياسي، چرا كه سرسپردگي، جامعه را به انحصار مي كشاند.

رييس ستاد مركزي حمايت مردمي از سردار كبير ايران افزود: با روند فعلي به فضاي اخلاقي انتخابات نگرانيم و بي شك كانديداها انتقادات شديد را از اوايل خرداد ماه نسبت به هم خواهند داشت؛ چرا كه بعضي از گزينه هاي فعلي، شانس خود را تخريب رقيب مي بينند و در اين فضا نيز آمدن هاشمي رفسنجاني رقابت را سالم تر و واقعي تر مي كند، مضافا اينكه در استانها و شهرستانها (با حضور ايشان) از جانبداري مديران به نفع كانديداي خاصي جلوگيري خواهد شد.

امامي گفت: جناح راست با روند فعلي به اجماع نخواهد رسيد چون همه مي خواهند رييس جمهور شوند ولي امكان معامله گزينه هاي راست با هم وجود دارد تا كرسي هاي دولت را بين هم تقسيم كنند كه اين خطري بزرگ براي اقتدار دستگاه اجرايي است.

رييس بنياد مردم با انتقاد از سخنان مهندس باهنر پيرامون اعلام قطعي كانديداي شوراي هماهنگي و اصرار بر معرفي لاريجاني به عنوان گزينه توسط چند گروه راست، ادامه داد : اين سخنان علاوه بر آنكه نشانگر پدرسالاري در جناح راست است، نوعي به بازي گرفتن ساير گزينه هاي منتسب به اصولگرايان مي باشد.

امامي پيرامون مواضع اين ستاد در صورت عدم حضور هاشمي در انتخابات رياست جمهوري گفت: در صورت عدم حضور هاشمي قطعا از كانديداي ديگري (با كسب نظرهاشمي) حمايت خواهيم كرد.

در بين گزينه هاي موجود، ولايتي  صادق تر و مستقل تر است و قاليباف هم داراي توانايي هايي مي باشد و اعتباري را كه كرباسچي به شهرداري بخشيد، قاليباف هم همان نقش را در نيروي انتظامي ايفا كرد.

وي در ادامه گفت: ولايتي به جهت نقص تشكيلاتي نتوانسته است جايگاه برتر چند ماه خويش را ارتقا داده يا حتي حفظ كند و قاليباف هم زمان را تقريبا از دست داده است لذا گزينه دوم ما در صورت عدم حضور هاشمي از بين ولايتي و قاليباف خواهد بود.

امامي در پايان گفت: از شاخصه هاي گزينش كانديدا ازسوي اين تشكل، استقلال كانديداها مي باشد.

کد خبر 170647

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha