پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۱۹ مهر ۱۳۹۱، ۱۲:۴۰

ملکی/

برگزاری مجمع انتخابی 12 هیئت ورزشی در استان مرکزی

برگزاری مجمع انتخابی 12 هیئت ورزشی در استان مرکزی

اراک - خبرگزاری مهر: مدیرکل ورزش و جوانان استان مرکزی از برگزاری مجمع انتخابی 12 هیئت ورزشی در نیمه دوم سال جاری در استان خبر داد.

به گزارش خبرگزاری مهر، سعید ملکی اظهار داشت: در نیمه دوم امسال مجامع 12 هیئت اسکی، وشو، نجات‌غریق، جانبازان و معلولان، فوتبال، ناشنوایان، شطرنج، هندبال، پزشکی، تیراندازی، قایقرانی و وزنه‌برداری برگزار خواهد شد.

وی تصریح کرد: هیئت‌های بسکتبال، انجمن‌های ورزشی و موتورسواری نیز امسال سال آخر مجمع را سپری می‌کنند.

مدیرکل ورزش و جوانان استان مرکزی با اشاره به برگزاری مجمع انتخابی هیئت فوتبال و حساسیت خاص این مجمع بیان داشت: مدت ریاست چهار ساله رئیس فعلی هیئت فوتبال 9 آذر ماه امسال به پایان می‌رسد و بر اساس آیین‌نامه، مجمع انتخابی رئیس هیئت برگزار خواهد شد.

ملکی گفت: کار ثبت‌نام از نامزدهای انتخاب ریاست هیئت یک هفته آینده آغاز می‌شود که متقاضیان می‌توانند نسبت به ثبت‌نام اقدام کنند.

وی با بیان اینکه یک ماه بعد از ثبت‌نام بررسی صلاحیت نامزدها صورت می‌گیرد، خاطر نشان ساخت: با بررسی صلاحیت نامزدها و با تایید نهایی، مجمع انتخابی برگزار خواهد شد که طی آن با رأی اعضای مجمع بهترین فرد به عنوان رئیس هیئت فوتبال انتخاب و معرفی خواهد شد.

مدیرکل ورزش و جوانان استان مرکزی با اشاره به اینکه محدودیتی برای ثبت‌نام از کاندیدها وجود ندارد، اظهار داشت: اداره کل ورزش و جوانان استان به عنوان یکی از اعضای این مجمع تنها یک رأی دارد و هیچ حمایتی را از هیچ نامزدی نخواهد داشت.

ملکی تلاش این اداره کل را برای برگزاری مجمعی سالم عنوان کرد و گفت: تلاش داریم تمامی مجامع پیش‌رو در صحت سلامت کامل برگزار شوند و بهترین افراد برای ریاست هیئت‌ها برگزیده شوند.

وی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به در پیش بودن هفته ورزش و جوانان بیان کرد: از 26 مهر تا دوم آبان ‌ماه به عنوان هفته ورزش نامگذاری شده که در این هفته بیش از 200 عنوان برنامه ورزشی در سطح استان برگزار خواهد شد.

مدیرکل ورزش و جوانان استان مرکزی افتتاح چهار پروژه ورزشی، برگزاری مسابقات ورزشی کارمندان دولت، برگزاری جشنواره‌ها و همایش‌های ورزشی و فرهنگی، دیدار با مسئولان استانی در راستای توسعه ورزش و برگزاری مسابقات مختلف ورزشی را بخشی از این برنامه‌ها عنوان کرد

کد خبر 1716590

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha