پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۲۳ مهر ۱۳۹۱، ۸:۱۱

فولادگر به مهر خبر داد:

دو گزارش کمیسیون ویژه مجلس از عملکرد دولت در خصوصی سازی و نوسانات ارز

دو گزارش کمیسیون ویژه مجلس از عملکرد دولت در خصوصی سازی و نوسانات ارز

رئیس کمیسیون ویژه حمایت از تولید ملی و نظارت بر اجرای اصل 44 قانون اساسی مجلس شورای اسلامی گفت: کمیسیون در حال تهیه گزارش عملکرد دولت در زمینه خصوصی سازی واقتصاد مقاومتی در نوسانات بازار ارز است.

حمید رضا فولادگر در گفتگو با خبرنگار مهر، از تهیه گزارشی در خصوص وضعیت واگذاری های، سرمایه گذاری ها و بهبود فضای کسب و کار برای قرائت در صحن علنی مجلس در کمیسیون ویژه خبر داد.

نماینده مردم اصفهان در مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: تاکنون سازمان خصوصی سازی، وزارت اقتصاد و سازمان همکاری های اقتصادی در بعد کسب و کار گزارشات خود را ارائه داده اند.

عضو کمیسیون صنایع مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: کمیسیون صنایع همچنین در حال تهیه گزارشی در خصوص اجرای اقتصاد مقاومتی در شرایط اقتصادی و نوسانات ارزی است.

وی اظهار داشت: در این خصوص جلسه ای با وزیر اقتصاد داشتیم و گزارشاتی را از بانک مرکزی، وزارت صنعت،معدن و تجارت در یافت کرده ایم.

رئیس کمیسیون ویژه حمایت از تولید و نظارت بر اجرای اصل 44 قانون اساسی افزود: بر اساس این گزارشات برای حل مشکل بازار ارز باید سیستم ارز ارائه ارز چند نرخی به بازار اصلاح شود چون این سیستم اقتصادی عامل مهم رانت است بنابراین باید بانک مرکزی نرخ ارز را مبتنی بر واقعیات بازار در راستای حمایت از تولید تعیین کند.

وی ادامه داد: علاوه بر این کمیسیون ویژه حمایت از تولید ملی با همکاری کمیسیون صنایع در حال تهیه طرحی برای حمایت از تولید ملی است.

کد خبر 1718876

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha