به گزارش خبرنگار مهر، هوشنگ شهبازی عصر دوشنبه در دیدار مسئولان اطلاع رسانی و ارتباطات پلیس استان با مدیران ورزش و جوانان استان افزود: جوانان اردبیل نیازمند برنامه های هدفمند و متنوع برای پاسخگویی به علاقمندیهای خود هستند.
وی اضافه کرد: معاونت اجتماعی پلیس در جهت رفع مشکلات جوانان و ورزشکاران آماده ارایه مشاوره رایگان در زمینه های مختلف و برگزاری کلاسهای آموزش پیشگیری از جرایم برای قشر جوان استان است.
معاون اجتماعی فرماندهی انتظامی استان خروجی برنامه های مشترک را در جهت حل مشکلات جامعه بویژه نسل اینده ساز بسیار ارزشمند توصیف کرد و افزود: اگر برنامه های مشارکتی در این خصوص راه اندازی و اجرایی شود خروجی آن برای جوانان به عنوان پیش قراولان نظام اسلامی بسیار مفید و موثر خواهد بود.
مدیر کل ورزش و جوانان استان اردبیل نیز در این دیدار با استقبال از برنامه های مشارکتی تاکید کرد: اگر برای جوانان برنامه ریزی نکنیم دیگران برای آنان برنامه خواهند ریخت که رهایی از این امر مستلزم هزینه سنگین خواهد بود.
احد پازاج با استقبال از تدوین برنامه های هدفمند برای جوانان در استان ادامه داد: با استفاده از ظرفیتهای موجود دو طرف می توان جوانان و ورزشکاران را از اهداف دشمنان در جنگ نرم و ناهنجاریهای اجتماعی آگاه و با ارایه خدمات مشاوره مشکلات فراروی آنان را مرتفع کرد.


نظر شما