جمیل احمدی در گفتگو با خبرنگار مهر، اظهار داشت: نماز زیباترین جلوه گاه تسلیم و بندگی عبد در برابر معبود است و اداره کل آموزش فنی و حرفه ای کردستان در راستای انجام فرامین الهی و تحقق منویات مقام معظم رهبری پیوسته از تمام ظرفیت و پتانسیل خود برای حفظ و صیانت از جایگاه والای نماز به عنوان ستون دین استفاده کرده و از هرگونه تلاش و کوششی در راستای اعتلای جایگاه این فریضه الهی دریغ نمی کند.
وی افزود: در این ارزیابی که توسط شورای اقامه نماز استانداری کردستان انجام گرفت، 10 اداره و سازمان به عنوان برگزیده اعلام شده است که اداره کل آموزش فنی و حرفه ای کردستان جزو این ادارات فعال و برتر استان در گسترش و ترویج فرهنگ نماز در بین کارکنان دولت شناخته شده است که مورد تقدیر قرار گرفت.
مدیر کل آموزش فنی و حرفه ای کردستان یادآور شد: اداره کل آموزش فنی و حرفه ای نهایت سعی و تلاش خود را بکار می گیرد که در سال های آینده نیز برتری در ترویج این فریضه الهی حفظ شود.
انعقاد تفاهم نامه همکاری اداره کل آموزش فنی و حرفه ای کردستان با بانک توسعه تعاون
احمدی در بخش دیگری از سخنان خود بیان کرد: اداره کل آموزش فنی و حرفه ای کردستان به منظور ارائه خدمات بانکی با بانک توسعه تعاون تفاهم نامه منعقد کرد.
وی ادامه داد: این تفاهم نامه در راستای ارائه خدمات بانکی و تسهیلات اعتباری در قالب عقود عملیات بانکی بدون ربا به اداره کل آموزش فنی و حرفه ای کردستان، منعقد شده است.
مدیر کل آموزش فنی و حرفه ای کردستان یادآور شد: با انعقاد این تفاهم نامه ارائه کلیه خدمات بانکی کارکنان اداره کل و مراکز آموزش فنی و حرفه ای سطح استان از طریق بانک توسعه تعاون انجام می شود.
برگزاری سمینار آموزشی دو روزه الزامات و چالشهای مبحث نهم مقررات ملی ساختمان
احمدی در ادامه گفت: در مرکز آموزش فنی و حرفه ای شهید ورمقانی سنندج سمینار آموزشی دو روزه الزامات و چالش های مبحث نهم مقررات ملی ساختمان برگزار شد.
وی افزود: این سمینار آموزشی با همکاری معاونت عمرانی استانداری، اداره کل آموزش فنی و حرفه ای کردستان و سازمان نظام مهندسی ساختمان و در مرکز آموزش فنی و حرفه ای شهید ورمقانی سنندج برگزار شد.
مدیر کل آموزش فنی و حرفه ای کردستان اظهار داشت: این سمینار در دو دوره اختلاط بتن و مبحث 9 و چالش های موجود در اجرای سازه های بتنی و با حضور بیش از 250نفر از اعضای نظام مهندسی ساختمان استان، پیمانکاران، مهندسین مشاور و اساتید دانشگاه برگزار می شود.
احمدی هدف از اجرای این دوره ها را ارتقای سطح علمی اعضای نظام مهندسی و بهبود کیفیت ساخت و ساز سازه های بتنی دانست.
وی یادآور شد: در حاشیه برگزاری این سمینار نمایشگاه کتاب های تخصصی مهندسی عمران نیز دائر شد و علاوه بر نمایشگاه کتاب محصولاتی از جمله ضد یخ بتن و نیز چسب های پلیمری بتن نیز عرضه شد.
نظر شما