به گزارش خبرنگار مهر، سردار امیر علی حاجی زاده فرمانده هوافضای سپاه در حاشیه مراسم سالگرد شهید تهرانی مقدم گفت: پهباد آمریکایی با عکس العمل به موقع جنگنده های ایرانی مواجه شد.
وی گفت: بر اساس اطلاعاتی که ما داریم وظیفه پهپاد جمع آوری اطلاعات و به یک معنا جاسوسی بود.
فرمانده هوافضای سپاه تصریح کرد: این پهپاد آمریکایی مشغول پرسه زدن در اطراف جزیره خارک بود و استنباط ما این است که این پرنده علاوه بر اهداف نظامی جمع آوری اطلاعات از جزیره خارک و اطلاعات اقتصادی و مسائل نفتی و تردد نفتکش ها را رصد می کرد که به موقع جنگنده های ایران عکس العمل نشان دادند.
حاجی زاده گفت: ما قبلا هم به آمریکایی ها اخطار داده بودیم اما در این مرحله اخطار جدی تری به آنها دادیم .
فرمانده هوافضای سپاه با بیان اینکه طبیعی است از منافع خودمان دفاع کرده و کوتاه نمی آییم گفت: جمهوری اسلامی ایران خطوط قرمزی دارد که آمریکایی ها باید آن را بفهمند و رعایت کنند و اگر قرار باشد این اقدام دوباره تکرار شود حتما برخورد می شود.
وی با بیان اینکه جنگنده های کشورمان به سمت این پهپاد شلیک کرده اند ادامه داد: ما ابتدا اخطار دادیم اما آنها توجه نکردند و ممکن است در صورت تکرار اقدامات شدیدتری انجام دهیم.
فرمانده هوافضای سپاه اظهار داشت: در آستانه سالگرد به زمین نشاندن پهپاد آمریکایی در سال گذشته خبرهای خوشی را از آر کیو 170 به مردم خواهیم داد.
نظر شما