به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از پایگاه السومریه، منابع وابسته به پلیس عراق اعلام کردند: در اثر انفجار خودروی بمبگذاری شده در منطقه الحریه در شمال بغداد، حداقل ده نفر زخمی شده اند.
منابع وابسته به پلیس عراق همچنین بیان کردند: در اثر انفجار خودروی بمبگذاری شده در نزدیکی یک کاروان عزاداران حسینی در منطقه الکریعات در شمال بغداد هشت نفر کشته و 25 نفر دیگر زخمی شدند.
منابع امنیتی عراق همچنین از کشته و زخمی شدن شماری از عراقی ها در اثر انفجار خودروی بمبگذاری شده در منطقه الدولعی در شمال بغداد خبر دادند.
منابع وابسته به پلیس عراق در استان نینوی نیز اعلام کردند: افراد مسلح با یورش به یک مرکز ایست بازرسی در منطقه الشوره در سی کیلومتری جنوب موصل، دو نظامی عراق را کشتند.
از سوی دیگر منابع امنیتی در استان دیالی عراق بیان کردند: در اثر انفجار بمب کار گذاشته شده در کنار جاده ای در منطقه جرف الملح در پنج کیلومتری شمال شرق بعقوبه دو پلیس عراقی زخمی شدند.
این منابع همچنین از زخمی شدن دو پلیس عراق در اثر انفجار بمب کار گذاشته شده در کنار جاده ای در منطقه الرازی در جنوب غرب بعقوبه خبر دادند.
در اثر انفجار خودروی بمبگذاری شده در منطقه الفیصلیه شرق موصل سه نفر از جمله دو سرباز عراقی کشته و یازده نفر دیگر زخمی شدند.
نظر شما