پیام‌نما

إِنَّ‌اللَّهَ يَأْمُرُ بِالْعَدْلِ وَالْإِحْسَانِ وَإِيتَاءِ ذِي‌الْقُرْبَىٰ وَ يَنْهَىٰ عَنِ الْفَحْشَاءِ وَالْمُنْكَرِ وَالْبَغْيِ يَعِظُكُمْ لَعَلَّكُمْ تَذَكَّرُونَ * * * به راستی خدا به عدالت و احسان و بخشش به خویشاوندان فرمان می‌دهد و از فحشا و منکر و ستمگری نهی می‌کند. شما را اندرز می‌دهد تا متذکّر [این حقیقت] شوید [که فرمان‌های الهی، ضامن سعادت دنیا و آخرت شماست.] * * * حق به داد و دهش دهد فرمان / نيز انفاق بهر نزديكان

۱۱ آذر ۱۳۹۱، ۹:۴۶

کولیوند در گفتگو با مهر:

تعامل شورا و شهرداری موجب پیشرفت شهر کرج می شود

تعامل شورا و شهرداری موجب پیشرفت شهر کرج می شود

کرج – خبرگزاری مهر: نماینده مردم کرج، اشتهارد و آسارا در مجلس شورای اسلامی گفت: شورا و شهرداری کرج باید با افزایش تعامل پیشرفت شهر را رقم بزنند.

محمد جواد کولیوند در گفتگو با خبرنگار مهر در خصوص انتخابات پیش روی شوراهای شهر ضمن انتقاد از عملکرد دور سوم شورای شهر کرج تاکید کرد: انتقاد سازنده موجب پیشرفت و عمران و آبادی جامعه است و انتقاد با شایعه پراکنی تفاوتی عمده دارد و آن این است که همیشه در کنار انتقاد سازنده یک پیشنهاد منطقی و کاربردی وجود دارد اما شایعه طرح و پیشنهادی همراه خود نداشته و تنها به یک امر شاید اشتباه دامن می زند.

وی افزود: در حال حاضر در شورای شهر کرج نیازمند ثبات و آرامش مدیریتی و روی آوردن به یک مدیریت واحد هستیم.

وی تصریح کرد: در دور سوم شوراها فضا برای برنامه ریزی و تصمیم گیری بسیار باز شد اما متاسفانه چالش ها و تضادهایی را در این دوره شاهد بودیم.

کولیوند گفت: انتصابات پیاپی مهمترین عامل به چالش کشیده شدن و تضادها در این دوره از شوراها بود و به یقین تشکیل کمیته انتصابات می تواند خط پایان این تضادها و چالش ها در شورا باشد.

وی با بررسی عملکرد شورای شهر کرج در سه دوره پیش اظهار داشت: دوره اول شوراها دوره تجربه اندوزی و فصل جدیدی از ارتباط شوراها و شهرداری و در واقع فصل دموکراسی بود.

نماینده مردم کرج در مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: مدل های جدیدی تر مدیریت را به صورت شورایی در این دوره تجربه کردیم و در دور دوم فضا نسبتا آرام شد و برخی به دنبال یک برنامه های خاصی رفتند.

وی با اشاره به اینکه در دوره سوم فضا برای برنامه ریزی باز شد اما استفاده بهینه ای از این فضا صورت نگرفت اظهار داشت: امیدواریم شورای چهارم با مشخص کردن قیام و قعود خود و استفاده از یک نقشه راه کامل و جامع مشکلات و معضلات شهری را شناخته و در صدد رفع آنها برآیند.

کولیوند سرعت بخشیدن به پروژه های عمرانی در تکمیل و یا اجرای آنها را ضروری عنوان کرد و گفت: شورای چهارم باید تلاش کند نهایت استفاده را از سرمایه ها برای عمران و آبادانی شهر داشته باشد و این امر محقق نمی شود مگر با مدیریت واحد و به کارگیری نقشه مشخص راه.

کد خبر 1753380

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha