پیام‌نما

إِنَّ‌اللَّهَ يَأْمُرُ بِالْعَدْلِ وَالْإِحْسَانِ وَإِيتَاءِ ذِي‌الْقُرْبَىٰ وَ يَنْهَىٰ عَنِ الْفَحْشَاءِ وَالْمُنْكَرِ وَالْبَغْيِ يَعِظُكُمْ لَعَلَّكُمْ تَذَكَّرُونَ * * * به راستی خدا به عدالت و احسان و بخشش به خویشاوندان فرمان می‌دهد و از فحشا و منکر و ستمگری نهی می‌کند. شما را اندرز می‌دهد تا متذکّر [این حقیقت] شوید [که فرمان‌های الهی، ضامن سعادت دنیا و آخرت شماست.] * * * حق به داد و دهش دهد فرمان / نيز انفاق بهر نزديكان

۸ آذر ۱۳۹۱، ۱۵:۱۵

لاریجانی :

عراق جایگاهی فاخر و نقش آفرین در منطقه دارد

عراق جایگاهی فاخر و نقش آفرین در منطقه دارد

رئیس مجلس شورای اسلامی در دیدار با رئیس و نمایندگان پارلمان عراق با بیان اینکه امروز عراق از یک جایگاه فاخر و نقش آفرین در منطقه برخوردار است، اظهار داشت: هیچ چیز مانع از این نمی‌شود که ما به دوستان عراقی خود در شرایط مختلف کمک کنیم.

به گزارش خبرنگار اعزامی مهر به عراق،  جلسه مشترک میان اعضای هیات پارلمانی ایران و برخی نمایندگان مجلس عراق با حضور روسای پارلمان دو کشور ظهر امروز چهارشنبه برگزار شد.

در این جلسه لاریجانی اظهار داشت که امروز عراق از یک جایگاه فاخر و نقش آفرین در منطقه برخوردار است.

رئیس مجلس در این جلسه از کمیسیون سیاست خارجه پارلمان عراق برای سفر به تهران دعوت کرد.

همچنین در این جلسه نمایندگان پارلمان عراق دقایقی به بیان نظرات خود پرداختند و در مجموع به تعمیق روابط میان پارلمان‌های دو کشور و استفاده از تجربیات تاکید کردند.

منصور حقیقت پور نایب رئیس کمیسیون امنیت ملی در این جلسه ارتباط دو کشور ایران و عراق را در شرایط فعلی و تحولات اخیر در منطقه داری اهمیت دانست و گفت: دو کشور منافع و تهدیدات مشترکی دارند که باید با تولید خرد جمعی در این خصوص تهدیدات و منافع مشترک حرکت کرد.

لاله افتخاری نماینده مردم تهران نیز در این جلسه بر تعاملات فرهنگی، تاریخی میان دو کشور اشاره کرد و گفت: ایران و عراق در مسایل گردشگری، گسترش فرهنگ قرآن، عترت و نماز و همگرایی میان خانواده‌ها می‌توانند نقش موثرتری داشته باشند.

وی همچنین به ایجاد گروه دوستی پارلمانی بانوان میان دو کشور تاکید کرد.

همچنین در ادامه این جلسه ابراهیم محبی نماینده مردم سنقر به نقش موثر ایران در موضوع بیداری اسلامی و تحولات اخیر در منطقه اشاره کرد و گفت: ملت عراق نیز می‌تواند بعد از سقوط دیکتاتوری صدام در قالب یک درک مشترک نسبت به مسایل مختلف به جایگاه اصلی خودش در منطقه برگردد.

در پایان این دیدار لاریجانی اظهار داشت : ما با برادران خود در عراق دوستی دیرینه‌ای داریم و بر عهد خود در این دوستی پایبند هستیم.

وی تصریح کرد: هیچ چیزی نمی تواند مانع از این شود که ما به دوستانمان در هر شرایطی کمک کنیم.

کد خبر 1753597

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha