امین بابایی در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: یکی از اصلی ترین وظایف رسانه ها اعم از روزنامه و خبرگزاریها، انعکاس واقعیات و شفاف سازی در اطلاع رسانی است.
وی افزود: در این زمینه رسانه ها باید به وظیفه ذاتی و رسالت اصلی و مهم خود یعنی افزایش اعتماد مردم و انعکاس دقیق اخبار بپردازند.
رسانه ها آرامش و نشاط را در جامعه افزایش دهند
این مسئول از رسانه ها خواست تا از هرگونه تشویق در اذهان عمومی خودداری کنند تا جو موجود در جامعه آرام و با نشاط باشد.
بابایی ادامه داد: برخی از روزنامه ها و رسانه های زرد در شهرستان قدس در برخی موارد اقدام به کمرنگ نشان دادن عملکرد مسئولان هستند و در واقع عملکرد آنها را زیرسئوال می برند.
شیطنت های برخی رسانه ها حرفه ای و در حیطه رسالت آنها نیست
مدیر روابط عمومی فرمانداری شهرستان قدس یادآور شد: این اقدام به هیچ وجه حرفه ای و در حیطه رسالت رسانه ها نیست که باید از سوی خبرنگاران رعایت شود.
وی گفت: قدس شهرستانی تازه تاسیس است که باید با همکاری خبرنگاران و اصحاب رسانه توسعه و ارتقا یابد.
نظر شما