پیام‌نما

إِنَّ‌اللَّهَ يَأْمُرُ بِالْعَدْلِ وَالْإِحْسَانِ وَإِيتَاءِ ذِي‌الْقُرْبَىٰ وَ يَنْهَىٰ عَنِ الْفَحْشَاءِ وَالْمُنْكَرِ وَالْبَغْيِ يَعِظُكُمْ لَعَلَّكُمْ تَذَكَّرُونَ * * * به راستی خدا به عدالت و احسان و بخشش به خویشاوندان فرمان می‌دهد و از فحشا و منکر و ستمگری نهی می‌کند. شما را اندرز می‌دهد تا متذکّر [این حقیقت] شوید [که فرمان‌های الهی، ضامن سعادت دنیا و آخرت شماست.] * * * حق به داد و دهش دهد فرمان / نيز انفاق بهر نزديكان

۱۴ آذر ۱۳۹۱، ۱۲:۵۴

فرهمند امین با مهر عنوان کرد:

کتابخانه های اردبیل تنها 187 عضو با مدرک دکترا دارد

کتابخانه های اردبیل تنها 187 عضو با مدرک دکترا دارد

اردبیل – خبرگزاری مهر: مدیرکل کتابخانه های عمومی استان اردبیل از عضویت 187 نفر با مدرک دکتری در کتابخانه های عمومی استان خبر داد.

صادق فرهمند امین در گفتگو با خبرنگار مهر با اشاره به عضویت افراد با مدارک تحصیلی مختلف در کتابخانه های استان گفت: هم اکنون بیش از 71 هزار نفر عضو کتابخانه های عمومی استان هستند.

به گفته وی هزار و 248 نفر با مدرک فوق لیسانس، 11 هزار و 308 نفر با مدرک لیسانس، چهار هزار و 486 نفر با مدرک کاردانی عضو کتابخانه های عمومی اردبیل هستند.

فرهمند امین در پاسخ به سوالی مبنی بر استقبال افراد زیر دیپلم برای عضویت در کتابخانه های استان تصریح کرد: 27 هزار و 853 نفر در مقطع متوسطه، 15 هزار و 218 نفر از مقطع راهنمایی، هفت هزار و 806 نفر با سواد ابتدایی و 214 نفر با سواد زیر ابتدایی عضو کتابخانه های استان هستند.

وی با اشاره به اینکه آمارهای ارایه شده در زمینه مقاطع تحصیلی اعضای کتابخانه های استان افزود: این آمار متعلق به آخر سال 90 است و آمار سال 91 در پایان سال مشخص می شود.

مدیرکل کتابخانه های عمومی استان با بیان اینکه هدف از ایجاد کتابخانه های عمومی مراجعه عموم مردم به کتابخانه ها است، اضافه کرد: به همین جهت کتابهای موجود در کتابخانه های عمومی در زمینه های عمومی بوده و کتابخانه ها تخصصی نیستند.
 

کد خبر 1758088

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha