به گزارش خبرگزاري "مهر"، نامزد نهمين دوره انتخابات رياست جمهوري كه در دانشگاه الزهراء رشت و در بين دانشجويان اين دانشگاه سخن ميگفت در خصوص اوضاع خارج از كشور بخصوص خاورميانه بزرگ گفت : نقش ايران در خاورميانه بزرگ نقش برجستهاي است و ايران در اين منطقه، قطبي به حساب ميآيد.
وي در خصوص حضور ايران در خاورميانه بزرگ تصريح كرد : آمريكا فكر ميكند كه بايد تغييراتي را در خاورميانه بوجود آورد. ولي شرايطي كه در دنياي اسلام بعد از واقعه 11 سپتامبر بوجود آمده است اين گفته آمريكا را نقض ميكند.
عضو شوراي انقلاب فرهنگي كشور افزود : آمريكا به اين نكته رسيده است كه كشور ما برايش كشور خطرناكي به حساب ميآيد. ازسوي ديگر آمريكا ميداند كه نميتواند با ايران همچون عراق جنگ كند چرا كه ايران در خاورميانه براي خودش قطبي به حساب ميآيد.
دكتر علي لاريجاني در خصوص نقش آمريكا گفت : آمريكا در حال حاضر بدنبال اين است كه بتواند سطح فناوري و سطح اقتصادي ما ايرانيان را محدود كند و نگذارد از سطح موجود بالاتر برويم چرا كه از عنصر الهامبخش كه همان آرمانهاي انقلاب است ميترسد، آمريكا ميخواهد كه شما جوانان مستقل نباشيد.
نماينده رهبري در شوراي عالي امنيت ملي، توليد در اقتصاد را يكي ديگر از موضوعاتي دانست كه باعث ميشود ما در دنيا صاحب تكنولوژي شويم. وي افزود: ما بايد دانش و فناوري در كشور را به سطحي ارتقاء دهيم كه توليد انبوه و متنوع كالا و خدمات در كشور ميسر باشد. طبيعي است ميان قدرت هر كشور و توان توليد انبوه و متنوع كالا و خدمات و قابل رقابت در بازارهاي جهاني رايطه مستقيم وجود دارد .
وي همچنين در خصوص سمتگيري اقتصاد و سرمايه گذاري در كشور گفت : سمتگيري بايد به سوي توليدات داخلي برود.
دكتر علي لاريجاني كانديداي نهمين دوره انتخابات رياست جمهوري كه در دانشگاه الزهراء رشت و در جمع دانشجويان حضور داشت در پاسخ به سوال دانشجويي در خصوص تحقيق وعدههاي انتخاباتي گفت : هر دولتي از زمان ميرحسين موسوي تا خاتمي، كارهايي را كردهاند و كارهايي را نكردهاند. شما بايد به ايدههايي كه مطرح ميشود توجه كنيد و از آن مهمتر به شناسنامه اجرايي اشخاص.
وي همچنين در پاسخ به سوالي مبني بر اينكه اگر شما دچار مشكلي شويد و نگذارند شما در دولت خود كاري را كه مايليد، انجام بدهيد، چه خواهيد كرد؟ گفت : كسي كه در كشور با جرات كار كند و تصميمها را درست و در بزنگاههاي مناسب مي گيرد، ميتواند مشكلاتش را حل كند.
نظر شما