پیام‌نما

إِنَّ‌اللَّهَ يَأْمُرُ بِالْعَدْلِ وَالْإِحْسَانِ وَإِيتَاءِ ذِي‌الْقُرْبَىٰ وَ يَنْهَىٰ عَنِ الْفَحْشَاءِ وَالْمُنْكَرِ وَالْبَغْيِ يَعِظُكُمْ لَعَلَّكُمْ تَذَكَّرُونَ * * * به راستی خدا به عدالت و احسان و بخشش به خویشاوندان فرمان می‌دهد و از فحشا و منکر و ستمگری نهی می‌کند. شما را اندرز می‌دهد تا متذکّر [این حقیقت] شوید [که فرمان‌های الهی، ضامن سعادت دنیا و آخرت شماست.] * * * حق به داد و دهش دهد فرمان / نيز انفاق بهر نزديكان

۹ دی ۱۳۹۱، ۱۵:۰۶

برودت هوا موجب یخ بستن معابر و لغزندگی معابر استان مرکزی شد

برودت هوا موجب یخ بستن معابر و لغزندگی معابر استان مرکزی شد

اراک - خبرگزاری مهر: پس از گذشته چند روز از بارش اولین برف زمستانی مردم شهرهای استان مرکزی از دو روز گذشته تا به امروز شاهد برودت هوا بوده اند و سرمای هوا موجب یخ بستن آبهای روان معابر و لغزندگی شده است.

به گزارش خبرنگار مهر، به دنبال بارش برف در استان مرکزی، سرما و یخبندان ظرف دیشب وصبح روز شنبه چهره کاملا زمستانی بخشید و این بارشهای برف و سرما با یخ بستن معابر شهرهای استان را با مشکلاتی همراه کرده است.

رئیس مرکز تحقیاقت سازمان هواشناسی استان مرکزی در گفتگو باخبرنگارمهر، گفت: هم اکنون برودت هوای شهر اراک،8 درجه سانتی گراد زیر صفر است که پیش بینی می شود از بعد از ظهر امروز از شدت آن کاسته شود.

مصطفی ذوالفقاری افزود: در حال حاضر شهرستان خنداب با کمینه دمای 9 درجه سانتی گراد زیر صفر سردترین و ساوه با یک درجه زیر صفر گرمترین شهرهای استان اعلام شده است.

وی تصریح کرد:وضعیت هوای استان مرکزی در 24 ساعته آینده، نیمه ابری و غبارآلود پیش بینی می شود بر اساس نقشه های هواشناسی استان از روز دوشنبه هوا سردتر خواهد شد.

کد خبر 1778509

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha