پیام‌نما

وَآتِ ذَا الْقُرْبَى حَقَّهُ وَالْمِسْكِينَ وَابْنَ السَّبِيلِ وَلَا تُبَذِّرْ تَبْذِيرًا * * * و حقّ خویشاوندان و حقّ تهیدست و از راه مانده را بپرداز، و هیچ گونه اسراف و ولخرجی مکن.* * * ز مسكين بكن دستگيرى تو چند / بده حق ابن السبيل نژند

۹ دی ۱۳۹۱، ۱۷:۰۵

طهماسبی خبر داد:

سرمایه گذاری 11 هزار میلیاردی در صنعت آب مازندران

سرمایه گذاری 11 هزار میلیاردی در صنعت آب مازندران

ساری - خبرگزاری مهر: مدیرعامل شرکت آب منطقه ای مازندران گفت: از ابتدای فعالیت دولتهای نهم و دهم تاکنون، 11 هزار میلیارد ریال در صنعت آب این استان سرمایه گذاری شد.

به گزارش خبرگزاری مهر، رمضان طهماسبی افزود: این مقدار در نوع خود بی سابقه بوده و این مهم در شرایطی حاصل شده که نیمی از مجموع سرمایه گذاری های صورت گرفته در صنعت آب مازندران از زمان پیروزی انقلاب اسلامی را شامل می شود.

وی اظهار داشت: سالانه سه هزار و 500 میلیون مترمکعب آب در مازندران استحصال و در بخش های مختلف به مصرف می رسد.

طهماسبی، سهم مشارکت مردم در هزینه های نگهداری و بهره برداری از سرمایه گذاری های صورت گرفته در صنعت آب کشور را حدود دو درصد و در مازندران کمتر از 1.5 درصد ذکر کرد.

دقت بیشتر در تعیین قیمت ارز

عضو کمیسیون برنامه و بودجه محاسبات مجلس شورای اسلامی، تعیین قیمت ارز در بودجه سال 92 بسیار با اهمیت دانست و گفت: با توجه به مسائلی که بازار ارز در سال جاری شاهد بوده است ، تعیین مبنایی مناسب برای قیمت ارز به خصوص دلار از اهمیت خاصی برخوردار است.

عزت الله یوسفیان ملا، مبنای تعیین قیمت ارز در بودجه سال 92 کشور را با توجه به شرایط موجود اقتصادی بین 15هزار تا 17هزار ریال برای هردلار منطقی و قابل قبول دانست.

وی تصریح کرد: دولت باید به گونه ای نرخ ارز را در بودجه سال 92 تنظیم و تدوین کند که واردکنندگان و صادر کنندگان بتواند برای انجام فعالیت های خود برنامه ریزی کند.

افزایش اهدا خون در مازندران

سرپرست جدید انتقال خون مازندران گفت: در 9 ماهه سالجاری،  98 هزارو 992 واحد خون در این استان اهدا شد که این مقدار نسبت به مدت مشابه سال پیش 10 درصد رشد نشان می دهد.

اسماعیل پوریانی اظهار داشت: امسال 123هزار و 165نفر به مراکز دریافت خون استان مراجعه کردند.

وی افزود: 54 هزارو 603 نفر از اهدا کنندگان خون استان، اهدا مستمر خون در مازندران بودند.

دفاع مردم از اصل ولایت

مدیرکل اوقاف و امور خیریه مازندران گفت: مردم با حضور حماسی در نهم دی از اصل اسلام و ولایت دفاع و حمایت کردند.

حجت الاسلام ستار علیزاده در کنگره ملی حضرت فاطمه زهرا (س) در آستانه مبارکه تکیه پهنه کلای ساری افزود: حضور گسترده و حماسی مردم در در تظاهرات نهم دی ماه سال 88 ، افتخاری دیگر را در تاریخ نظام اسلامی ثبت کرد.

وی اظهارداشت: هوشیاری و درایت رهبر معظم انقلاب اسلامی و افزایش بصیرت سیاسی مردم، فتنه سال 88 را خنثی کرد و باعث خلق حماسه نهم دی شد.

نخستین عمل جراحی پیوندعروق محیطی
 
فوق تخصص جراحی قلب وعروق بیمارستان آیت الله روحانی بابل گفت: برای نخستین بار دربیمارستان آیت الله روحانی بابل عمل جراحی پیوندعروق محیطی بر روی یک جوان 20 ساله انجام شد.

حمیدرضا وفایی بیان داشت: جوان 20 ساله در اثرتصادف با ماشین دچارشکستگی بازاستخوان ران (همورال) همراه با خونریزی فعال ازمحل زخم شده بود که فورا دراتاق عمل خونریزی بیمارکنترل شد و پس ازفیکس شدن استخوان تحت عمل پیوندعروق قرارگرفت.

وی افزود: برای نخستین بار دربیمارستان روحانی بابل عمل جراحی پیوندعروق محیطی بر روی یک جوان 20 ساله انجام گردیدکه خوشبختانه با موفقیت نیز انجام گرفت.

تحویل 1200 جلد سند مالکیت

رئیس اداره بنیادمسکن انقلاب اسلامی شهرستان آمل از توزیع هزار و200 جلد سند مالکیت به شهروندان شهر تازه تاسیس امامزاده عبدالله از توابع این شهرستان خبر داد.

سید اسماعیل علوی اظهار داشت: این سندها به ساکنان سه روستای اسکومحله  کاسمده و امامزاده عبدالله که به شهرارتقا یافته تحویل داده شد.

وی افزود: در زمان حاضر طرح ها هادی اجرا شده در شهر امامزاده عبدالله تا زمان تهیه طرح تفصیلی از سوی شهرداری قابل اجرا برای شهرداری این شهر خواهد بود.

کد خبر 1778857

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha