به گزارش خبرگزاری مهر، علیرضا سعادتی نیا گفت: این دوره آموزش تخصصی با نام " استاندارد پیام های هوانوردی " به مدت 36 ساعت به میزبانی فرودگاه رشت آغاز شد.
وی افزود: در این دوره آموزشی 9 نفر از کارکنان واحد شبکه پیام های هوانوردی فرودگاه های ساری، کرمان، امام خمینی، همدان، گرگان، زاهدان و سه نفر از واحد شبکه پیام های هوانوردی فرودگاه سردار جنگل رشت شرکت دارند.
کارشناس مسئول واحد شبکه پیام های هوانوردی فرودگاه سردار جنگل رشت ادامه داد: هدف از برگزاری این دوره استاندارد سازی پیام های هوانوردی طبق برنامه پروازی جدید ایکائو (سازمان هواپیمایی بینا لمللی کشوری) است.
آبرسانی سیار به 55 روستای گیلان
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب روستایی گیلان از آبرسانی سیار به 55 روستای استان در سال جاری خبر داد. محمد علی فرامینی گفت: در 9 ماه گذشته به 55 روستای لنگرود، رودبار، لاهیجان، املش، سیاهکل، رودسر، ماسال و تالش آبرسانی سیار انجام شده است.
وی افزود: در این مدت با کمک شش دستگاه خودروی حمل آب به بیش از سه هزار و 429 خانوار روستایی با جمعیتی معادل 13 هزار و 716 نفر در این شهرستانها ابرسانی شده است.
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب روستایی گیلان با بیان اینکه از ابتدای امسال تاکنون بیش از 76 هزار و 660 مترمکعب آب آشامیدنی سالم و بهداشتی بین روستائیان گیلانی توزیع شده است، تصریح کرد: بروز خشکسالی، سیل و دیگر حوادث غیرمترقبه و افت فشار و قطعی آب از جمله دلائل آبرسانی سیار به این روستاها بود.
شیر ارگانیک جایگزین شیر فله ای
عضو رسمی شورای نظام دامپزشکی گیلان استفاده از شیر فله ای را همراه با آلودگی دانست و گفت: شیر ارگانیک باید جایگزین شیر فله ای شود.
حسین متقی طلب افزود: شیر فله ای به انواع میکروب ها آلوده و سلامت جامعه را به خطر میاندازد.
وی یادآورشد: برای جلو گیری از سرایت بیماری های مشترک انسان و دام و رعایت صرفه جویی مردم از شیرهای ارگانیک و بسته بندی شده استفاده کنند.
اجرای طرح کمربندی رشت
مدیرکل راه و شهرسازی گیلان از اجرای طرح کمربندی رشت با اعتباری بیش از سه هزار میلیارد ریال خبر داد.
حجت شعبانپور گفت: این کمربندی در بزرگراه امامزاده هاشم (ع) - آقاسید شریف و خمام با بیش از سه هزار میلیارد ریال از محل اعتبارات ملی و معاونت اقتصاد حمل و نقل در حال اجراست.
وی ادامه داد: با اجرای این طرح مشکلات عمده ترافیک ورودی و خروجی رشت - انزلی، تهران - فومن و تمرکز ترافیک در مرکز استان رفع خواهد شد.
ضرورت تولید برنج ارگانیک
مدیر جهاد کشاورزی تالش بر ضرورت افزایش تولید برنج ارگانیک با ارتقای آموزش کشاورزان تاکید کرد.
جابر تجارتی افزود: توصیه به آزمایش خاک برای جلوگیری از استفاده بی مورد و زیاد کود شیمایی از جمله آموزش های ترویجی است که به شالیکاران این شهرستان داده می شود.
وی اظهار داشت: توزیع کود بیولوژیک در تالش برای تولید برنج سفید ارگانیک از فعالیت هایست که در جهاد کشاورزی این شهرستان انجام شده است.
مدیر جهاد کشاورزی تالش تصریح کرد: کاهش 25 درصد کود شیمیایی در مزارع و جایگزینی آن با کودهای بیولوژیک از مهمترین اقدامات کارشناسان کشاروزی این شهرستان است.
نظر شما