به گزارش خبرگزاری مهر، جواد زرین کلاه در کمیسیون مبارزه با قاچاق کالا و ارز شهرستان شیراز، اظهار داشت : مبارزه با پدیده شوم قاچاق فرآورده های نفتی مستلزم همکاری همه جانبه تمامی دستگاه ها و سازمان های مرتبط است که در این خصوص دستگاه های متولی علاوه بر تشدید اقدامات کنترلی باید پاسخگوی سوء استفاده سهمیه بگیران سوخت باشند.
رئیس کمیسیون مبارزه با قاچاق کالا و ارز شهرستان شیراز با اشاره به قانون پیشگیری و مبارزه با قاچاق و عرضه خارج از شبکه فرآورده های نفتی یارانه ای ، ابلاغ شده توسط نهاد ریاست جمهوری، خاطرنشان کرد: در این قانون به صورت صریح و شفاف شرح وظایف هر دستگاه را در برخورد با قاچاق سوخت روشن کرده و انتظار داریم دستگاه های متولی بر اساس وظایف مشخص شده در قانون پاسخگوی عملکرد خود در این امر مهم باشند.
فرماندار شیراز در ادامه افزود : با برنامه ریزیهای انجام شده برخورد با قاچاقچیان سوخت و فرآورده های نفتی در شهرستان شیراز تشدید می شود و در این راستا اجازه نخواهیم داد عده ای سودجو و فرصت طلب سرمایه ملی کشور را به یغما ببرند.
وی اشاره ای نیز به درخواست سوخت متقاضیان از طریق سامانه تجارت آسان داشت و تصریح کرد: مردم هنگام ثبت نام درخواست سوخت از طریق سامانه تجارت آسان به هیچ عنوان رمز عبور خود را در اختیار افراد غیر یا کافی نت ها به منظور جلوگیری از هرگونه سوء استفاده احتمالی قرار ندهند، هرچند دستگاه های نظارتی ملزم به برخورد با سوء استفاده کنندگان از رمز عبور متقاضیان سوخت هستند.
فرماندارشهرستان شیراز اشاره ای نیز به خودروهای دارای سهمیه آژانس های تاکسی تلفنی داشت و اضافه کرد: انتظار داریم صاحبان و مدیران آژانسهای تاکسی تلفنی نظارت جدی بر فعالیت خودروهای دارای سهمیه سوخت آژانس مربوطه داشته باشند و در صورت قطع ارتباط خودروهای طرف قرارداد نسبت به اعلام مشخصات خودرو به دستگاه های ذیربط اقدام کنند.
رئیس کمیسیون مبارزه با قاچاق کالا و ارز شهرستان شیراز از دهیاران در بخش های تابعه این شهرستان نیز خواست دقت و نظارت کافی بر توزیع سوخت بعد از صدور حواله در روستاها داشته باشند.
زرین کلاه در پایان خبر از اجرای مانور مقابله و برخورد با نگهدارندگان و قاچاقچیان فرآورده های نفتی یارانه ای در شهرستان شیراز داد.
جریمه فروش سوخت خارج از شبکه 5 برابرFOBخلیج فارس
محسن شمس الدینی رئیس شرکت ملی پخش فرآورده های نفتی شیراز نیز در این جلسه اظهار داشت: این شرکت بر اساس قانون به عنوان شاکی عرضه کنندگان خارج از شبکه فرآورده های نفتی یارانه ای را بدون ملاحظه همچون گذشته به اداره کل تعزیرات حکومتی معرفی می کند که در این راستا قانون گذار میزان جریمه فروش خارج از شبکه سوخت 5 برابر نرخ FOBخلیج فارس اعلام کرده است.
وی افزود: مسئولیت بررسی و واقعی بودن، فعال بودن مصرف کنندگان و درستی میزان واگذاری سوخت بر عهده دستگاه های متولی است که هرگونه سوء استفاده و مشکلات احتمالی دستگاه های مربوطه باید پاسخگوی عملکرد خود باشند.
شمس الدینی در پایان از متقاضیان سوخت خواست به منظور جلوگیری از بروز هر گونه سوء استفاده احتمالی از کلمه عبور سامانه تجارت آسان خود نسبت به تغییر رمز عبور خود اقدام و از قرار دادن رمز عبور به دیگران جدا خودداری کنند.
در این جلسه مراحل اجرای طرح شبنم در شهرستان شیراز نیز مورد بحث و بررسی قرار گرفت.
نظر شما