پیام‌نما

وَآتِ ذَا الْقُرْبَى حَقَّهُ وَالْمِسْكِينَ وَابْنَ السَّبِيلِ وَلَا تُبَذِّرْ تَبْذِيرًا * * * و حقّ خویشاوندان و حقّ تهیدست و از راه مانده را بپرداز، و هیچ گونه اسراف و ولخرجی مکن.* * * ز مسكين بكن دستگيرى تو چند / بده حق ابن السبيل نژند

۲۵ دی ۱۳۹۱، ۱۴:۵۲

در گفت وگو با مهر مطرح شد؛

هیئت رئیسه زمان حضور احمدی نژاد در مجلس را تغییر داد/ رئیس جمهور بماند بهتر است

هیئت رئیسه زمان حضور احمدی نژاد در مجلس را تغییر داد/ رئیس جمهور بماند بهتر است

سخنگوی هیات رئیسه مجلس از تصمیم این هیات برای حضور رئیس جمهور در ساعت اولیه تشکیل جلسه علنی روز چهارشنبه به مدت یک ساعت و 30 دقیقه برای ارایه گزارش خبر داد.

عبدالرضا مصری در گفتگو با خبرنگار پارلمانی مهر با  اعلام این خبر اظهار داشت: درخواست دولت برای حضور یک ساعت و نیمه رئیس جمهور در جلسه علنی روز چهارنشبه، در جلسه  امروز هیات رئیسه مجلس مورد بررسی قرار گرفت و تصمیم نهایی این شد که آقای رئیس جمهور از ساعت 8:30 تا ساعت 10 فرصت ارایه گزارش در صحن مجلس را داشته باشد.

وی در پاسخ به این سوال که چرا زمان مورد درخواست ریاست جمهوری مبنی بر حضور در ساعت 10:30 تا 12 مورد موافقت هیات رئیسه قرار نگرفت گفت: به هر حال این موضوع در هیات رئیسه بحث شد و طبق برنامه مصوب هیات رئیسه تصمیم گرفته شد که رئیس جمهور در اول وقت جلسه روز چهارشنبه در مجلس حضور یابد.

مصری خاطرنشان کرد: البته همچنان انتظار نمایندگان این است که آقای رئیس جمهور پس از ارایه گزارش در مجلس حضور داشته باشد و نقطه نظراتشان درباره مسایل مختلف را استماع کند اما در نهایت  اختیار با رئیس جمهور است که به سخن آنها گوش دهد یا  اینکه مجلس را ترک کند.

کد خبر 1790766

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha