احمد آریایی نژاد عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی در گفتگو با خبرنگار مهر با بیان اینکه کسانی که قصد براندازی نظام را داشته اند جایی درانتخابات نظام پزشکی ندارند، گفت: درزمان های حساس تصمیمات سازنده نباید تصمیم گیری در دست کسانی باشد که نمک خورده اند و نمکدان شکسته اند.
وی با تاکید بر اینکه انتخابات نظام پزشکی نباید تبدیل به جایی که سیاست های آن بر خلاف نظام و مردم باشد، گفت: حضور چنین افرادی در جاهای حساس نباید امکان پذیر باشد، اما این افراد می توانند مشاغل عادی داشته باشند.
آریایی نژاد با بیان اینکه تصمیماتی که در هر نظام صنفی گرفته می شود باید حامی مردم باشد، افزود: درهرانتخابات صنفی جریاناتی می خواهند قدرت را به دست بگیرند که این قدرت یا برای خدمت است یا خیانت ؛بنابراین قدرت نباید به دست کسانی باشد که قصد خیانت دارند.
عضو کمیسیون بهداشت و درمان با اشاره به حضور برخی چهره های مخالف نظام در این انتخابات افزود: نباید فرصت را در اختیار کسانی که لبخند تحویل دشمن می دهند، گذاشت.این گونه افراد در عمل مردود شده اند و نباید تصمیمات سازنده دردست آن ها باشد.
نظر شما