پیام‌نما

وَآتِ ذَا الْقُرْبَى حَقَّهُ وَالْمِسْكِينَ وَابْنَ السَّبِيلِ وَلَا تُبَذِّرْ تَبْذِيرًا * * * و حقّ خویشاوندان و حقّ تهیدست و از راه مانده را بپرداز، و هیچ گونه اسراف و ولخرجی مکن.* * * ز مسكين بكن دستگيرى تو چند / بده حق ابن السبيل نژند

۱۴ اردیبهشت ۱۳۸۴، ۱۵:۴۵

نماينده مردم مشهد در گفت وگو با "مهر":

توكلي با كنار رفتن بهترين كار ممكن را براي رسيدن به اجماع انجام داد//حضور هاشمي، مشاركت حداكثري را جدي تر خواهد كرد

توكلي با كنار رفتن بهترين كار ممكن را براي رسيدن به اجماع  انجام داد//حضور هاشمي، مشاركت حداكثري را جدي تر خواهد كرد

علي عسگري نماينده مردم مشهد با اشاره به اين مطلب كه براي رسيدن به اجماع كامل مرحله به مرحله با كانديداهاي اصولگرا گفت وگو خواهيم كرد، گفت: توكلي با كنار رفتن بهترين كار ممكن را براي رسيدن به اجماع بيشتر انجام داد و بايد به وي تبريك گفت كه مصالح نظام را به بهترين وجه ممكن در نظر گرفت.

عسگري در گفت وگو با خبرنگار سياسي "مهر" در مشهد با بيان مطلب فوق افزود: آمدن هاشمي شرايط انتخابات را به خوبي عوض خواهد كرد زيرا حضور وي هم بحث مشاركت حداكثري مورد نظر مقام معظم رهبري را تحقق خواهد بخشيد و هم با توجه به شرايط خاص حال حاضر، وجهه مردمي ايشان، انتخاب اصلح را تسهيل خواهد كرد .

نماينده مردم مشهد در پاسخ به اين سئوال كه با آمدن هاشمي آيا شوراي هماهنگي از وي حمايت خواهد كرد يا لاريجاني گفت : اين كه شورا در دو مرحله و با تصريح كامل، لاريجاني را انتخاب كرده است، امر پيچيده اي نيست زيرا اين امر با اجماع گروههاي شوراي هماهنگي انجام شده است اما اگر هاشمي بيايد مي توان جدي تر به گزينه هاشمي فكر كرد زيرا احراز راي بالا از جانب وي بسيار متحمل است.

به گفته وي، تضادي ميان تصريح مجدد انتخاب لاريجاني و انتخاب احتمالي هاشمي در آينده وجود ندارد زيرا هاشمي وزنه اي قابل نوجه است و مي توان اين امر را به درستي توجيه كرد.

عسگري در مورد بحث اجماع به خبرنگار سياسي مهر گفت : من قبلا هم مطرح كرده بودم كه با تعدد كانديداها از دودكش اصولگرايان دود سفيد بيرون نمي آيد و ما بدنبال آن هستيم كه نظام از ظرفيت فكري و معنوي بهترين افراد استفاده كند .

عضو كميسيون اصل 90 مجلس شوراي اسلامي، رسيدن به اجماع را مرحله به مرحله دانست و افزود : در مرحله اول اجماع، توكلي كنار رفت و در مراحل بعدي بدنبال اين هستيم پروژه اجماع را با ديگر دوستان يعني رضايي ، احمدي نژاد ، ولايتي ، قاليباف و لاريجاني تكميل كنيم . البته بايد ذكر كرد كه منظور من كنار رفتن شخص خاصي نيست بلكه كم كردن از حجم ترافيك نامزدهاي اصولگرا مطلوب نظر است و در كل، روندي را كه شروع شده داراي پاياني خوش مي بينيم.

کد خبر 179372

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha