به گزارش خبرگزاری مهر، پرویز طاهری با بیان اینکه آموزش وپرورش ازدیدگاه رهبری سنگ بنای کشور و دستگاه تأمین نیروی انسانی است، افزود: قانون ارزشمند شوراها در سال 72به تصویب رسید و 17وزارتخانه و سازمان دراین شورا فعالیت دارند.
وی بیان داشت: تعداد سازمانها و اعضای شوراها نشان ازگستردگی ظرفیت اجتماعی برای مشارکت و رفع معضلات و تمرکززدایی در آموزش و پرورش دارد.
طاهری تصریح کرد: باتوجه به شاخصهای تعیین شده برای انتخاب شوراهای برتر، شورای شهرستان بویراحمد در استان و کشور مقام اول را به دست آورده است.
وی یادآور شد: اعضای شورای استان و شهرستان 37 نفر هستند که طی مراسمی از آنها تجلیل یه عمل آمد.
کارگاه آموزشی معنویت و سینما در یاسوج برگزار می شود
مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی کهگیلویه و بویراحمد گفت: با توجه به برگزاری همزمان جشنواره بین المللی نماز و نیایش در یاسوج که از تاریخ سوم تا پنجم بهمن ماه خواهد بود، یک دوره کارگاه آموزشی معنویت وسینما، در راستای تقویت بنیه علمی و تخصصی سینماگران استان برگزار می شود.
امین کمالوندی افزود: این کارگاه با حضور دکتر میر سلطانی از اساتید برجسته سینمای ایران در یاسوج برگزار می شود.
وی بیان داشت: میر سلطانی یکی از اساتید و مدرسان سینمای کشور است که برای برگزاری نخستین گارگاه آموزشی دین ورسانه و در حاشیه برگزاری جشنواره نماز و نیاش به یاسوج سفر می کند.
کمالوندی یادآور شد: این جشنواره در بخش ملی با اکران 83 فیلم و در بخش جهان اسلام با 13 فیلم از روز سه شنبه کار خود را آغاز خواهد کرد.
نظر شما