پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۴ بهمن ۱۳۹۱، ۱۳:۳۴

بهشتی خبر داد:

تخصیص تسهیلات بانکی برای ساکنین بافت های فرسوده

تخصیص تسهیلات بانکی  برای ساکنین بافت های فرسوده

قم - خبرگزاری مهر: معاون عمران و شهرسازی استان قم گفت: تخصیص تسهیلات بانکی برای کسانی که در مسیر بافت های فرسوده قرار دارند می تواند در ایجاد انگیزه برای آن ها در بهسازی و نوسازی موثر باشد.

به گزارش خبرنگار مهر، محسن بهشتی در هجدهمین نشست مدیران نوسازی و بهسازی کلانشهرهای کشور که پیش از ظهر چهارشنبه در سالن جلسات هتل استقلال قم برگزار شد اظهار داشت: بافت های فرسوده ای که در مسیر آن اماکن تاریخی و کهن قرار دارد مسائل اجتماعی و فرهنگی را مورد متوجه قرار داده است.

 وی بیان داشت: استفاده از تجربیات مدیران و مسئولان نوسازی و بهسازی استان ها و تبادل نظر، می تواند در به حداقل رساندن مشکلاتی که در مسیر بافت های فرسوده قرار دارد کمک بسزایی کند.
 
معاون عمران و شهرسازی استان قم ابراز داشت: وسعت بافت فرسوده قم هزار و 74 هکتار بوده که هشت و 6دهم درصد ازمحدوده قانونی این شهر را به خود اختصاص داده است.
 
 وی همچنین ادامه داد: میزان بافت فرسوده  قم به هزار و 732 هکتار افزایش یافته و جمعیتی بالغ بر 220 هزار نفر رتا در خود جای داده است.
 
بهشتی اضافه کرد: تلفیق نظرات مردم و استفاده از پیشنهادات و نظرات کارشناسان می تواند در بهبود مشکلاتی که در بافت های فرسوده قرار دارد موثر باشد.
 
وی تصریح کرد: مداخله در 100 هکتار از بافت فرسوده قم صورت گرفته و عمده آن بازگشایی معابر بوده است.
 
ساخت مسکن مهر در مسیر بافت فرسوده
 
معاون عمران و شهرسازی استان قم افزود: ساخت مسکن مهر در مسیر بافت فرسوده و استفاده از تسهیلات بانکی و منابع مالی در بهبود بافت های فرسوده نقش پررنگی دارد.
 
وی یادآور شد: تخصیص تسهیلات بانکی می تواند در ایجاد انگیزه در مردم برای نوسازی و سرمایه داران برای انبوه سازی موثر باشد.
 
کد خبر 1798422

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha