پیام‌نما

إِنَّ‌اللَّهَ يَأْمُرُ بِالْعَدْلِ وَالْإِحْسَانِ وَإِيتَاءِ ذِي‌الْقُرْبَىٰ وَ يَنْهَىٰ عَنِ الْفَحْشَاءِ وَالْمُنْكَرِ وَالْبَغْيِ يَعِظُكُمْ لَعَلَّكُمْ تَذَكَّرُونَ * * * به راستی خدا به عدالت و احسان و بخشش به خویشاوندان فرمان می‌دهد و از فحشا و منکر و ستمگری نهی می‌کند. شما را اندرز می‌دهد تا متذکّر [این حقیقت] شوید [که فرمان‌های الهی، ضامن سعادت دنیا و آخرت شماست.] * * * حق به داد و دهش دهد فرمان / نيز انفاق بهر نزديكان

۹ بهمن ۱۳۹۱، ۲۱:۴۷

اخبار انتظامی استان یزد/

55 فقره سرقت در اردکان کشف و 9 سارق دستگیر شدند

55 فقره سرقت در اردکان کشف و 9 سارق دستگیر شدند

یزد - خبرگزاری مهر: فرمانده انتظامی اردکان گفت: با اجرای طرح ارتقا امنیت اجتماعی و مبارزه با سارقان که به مدت سه روز در شهرستان اردکان برگزار شد 9سارق حرفه ای دستگیر شدند.

به گزارش خبرگزاری مهر، احمد کمالی، هدف از اجرای این طرح را افزایش ضریب امنیتی در شهرستان و نا امن کردن محیط برای سارقان عنوان کرد و گفت: با تلاش ماموران در این طرح 17 فقزه سرقت منزل، 9 فقره سرقت مغازه، 12 فقره سرقت احشام، دو فقره سرقت موتور سیکلت و 15 فقره سرقت داخل خودرو کشف شد.

این مقام انتظامی ادامه داد: در اجرای این طرح 14 نفر دستگیر که 9 نفر از آنان حرفه ای و سابقه دار بودند دستگیر و تحویل مراجع قضایی شدند.

 کشف 30 کیلو تریاک در طبس

ماموران پلیس مبارزه با مواد مخدر طبس روز گذشته در حین کنترل خودروهای عبوری در محور زنوغان به نایبند به یک دستگاه کامیون فوتون به رانندگی احمد که از بندر عباس به سمت خراسان در حرکت بود مشکوک شدند.

ماموران ضمن متوقف کردن خودرو و در بازرسی از آن موفق به کشف 30 کیلو مواد خدر از نوع تریاک شدند.

در این راستا دو نفر دستگیر و جهت سیر مراحل قانونی تویل مراحل قانونی تحویل مراجع قضایی شدند.

 رد رشوه پنج میلیون ریالی از سوی ماموران وظیفه شناس یزد

 ماموران کلانتری14 ابوذر یزد هنگام گشت زنی در سطح شهر موفق به شناسایی و دستگیری یکی از سارقان حرفه ای شدند.

متهم که برای رهایی از قانون پیشنهاد رشوه پنج میلیون ریالی داده بود و با رد رشوه از سمت ماموران مواجه شد.

متهم دستگیر شد و ضمن تنظیم صورتجلسه رشوه پیشنهادی، برای سیر مراحل قانونی به مقام قضایی تحویل داده شد.

کد خبر 1801950

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha