پیام‌نما

إِنَّ‌اللَّهَ يَأْمُرُ بِالْعَدْلِ وَالْإِحْسَانِ وَإِيتَاءِ ذِي‌الْقُرْبَىٰ وَ يَنْهَىٰ عَنِ الْفَحْشَاءِ وَالْمُنْكَرِ وَالْبَغْيِ يَعِظُكُمْ لَعَلَّكُمْ تَذَكَّرُونَ * * * به راستی خدا به عدالت و احسان و بخشش به خویشاوندان فرمان می‌دهد و از فحشا و منکر و ستمگری نهی می‌کند. شما را اندرز می‌دهد تا متذکّر [این حقیقت] شوید [که فرمان‌های الهی، ضامن سعادت دنیا و آخرت شماست.] * * * حق به داد و دهش دهد فرمان / نيز انفاق بهر نزديكان

۱۰ بهمن ۱۳۹۱، ۱۹:۲۶

البرز مهیای استقبال از میهمانان نوروز92 می شود

البرز مهیای استقبال از میهمانان نوروز92 می شود

کرج - خبرگزاری مهر: معاون عمران استانداری البرز گفت: به منظور ارائه خدمات مطلوب و ساماندهی به گردشگران نوروزی ستاد تسهیلات سفر استان، آماده استقبال از میهمان نوروز 92 می ‌شود.

به گزارش خبرنگار مهر، کاوه حداد پوردر جلسه ستاد تسهیلات سفر استان البرز که در دفتر این معاونت تشکیل شد؛ضمن ارائه گزارشی از فعالیتهای دبیرخانه ستاد تسهیلات سفر اظهارداشت: با عنایت به فرا رسیدن نوروز 92 ستاد تسهیلات سفراستان مهیای گردشگران نوروزی می شود.

وی افزود: در این راستا با همراهی دستگاه های اجرایی متولی امر و ارائه خدمات مناسب به گردشگران اوقات خوشی را برای گردشگران فراهم می سازیم.

لزوم اطلاع رسانی از پتانسیل های گردشگری استان

معاون عمران ارائه خدمات مناسب به گردشگران ورودی به استان در ایام نوروز را مهم دانست و تصریح کرد: برای ایجاد شرایط مناسب و مطلوب گردشگران، دستگاه‌های عضو ستاد باید با آماده سازی مبادی ورودی شهر و هماهنگی بیشتر اطلاع رسانی جامع و کاملی از پتانسیل‌های گردشگری استان داشته باشند.

وی با اشاره به اهمیت فعالیت‌های ستاد تسهیلات سفر در ایام نوروز بیان کرد: سفر امری فرابخشی است و همه دستگاه‌ها به نحوی در آن نقش داشته و باید با هماهنگی و همکاری مناسب گردشگران زیادی را جذب نمایند.

حدادپور با بیان اینکه هنوز هتلی در استان وجود ندارد در خصوص اسکان مسافران نیز گفت:  احتمال می رود امسال استقبال از مدارس برای اسکان  در سفرهای نوروزی بیشتر باشد.

رفع موانع جایگاه های سوخت در مسیر مسافران نوروزی

وی درخصوص جانمایی برای سوخت در جاده چالوس و کمبود جایگاه سوخت در بخش آسارا استان البرز نیز گفت: بخش آسارا نیازمند چندین جایگاه سوخت سیار است .

ارائه سرویس مناسب، نظارت و ساماندهی سرویس‌های بهداشتی بین راهی و..از دیگر مواردی بود که حدادپور برآن تاکید کرد.

حداد پورهمچنین برگزاری کارگاه‌های آموزشی راهنمایی و برخورد با مسافران و اسکان ها ویژه سرایداران آموزش و پرورش را از دیگر اولویت های این ستاد ذکر کرد.

در این نشست مقرر شد فرمانداری‌هایی که تاکنون نسبت به تشکیل جلسات مربوط به ستاد تسهیلات با محوریت نوروز 92 اقدام نکرده‌اند پس از تشکیل جلسات مصوبات را برای جمع بندی و به دبیر خانه ستاد تسهیلات سفر استان ارسال کنند.

20 اسفند تشکیل ستاد تسهیلات سفر استان

مانور آمادگی استقبال از مسافران نوروزی از دیگر مصوبات این نشست بود و طی آن مقرر شد تا  20 اسفند ماه ستاد تسهیلات سفر استان تشکیل شده و خود را برای استقبال از میهمانان نوروز در 24 اسفندماه آماده سازد.

در ادامه نشست ستاد تسهیلات دائمی سفرهای استان، در خصوص طرح ملی "سفر مهر" با هدف ارائه خدمات مطلوب به افراد و جلب رضایتمندی آنها در مقاصد گردشگری استان طرح شد.

کد خبر 1803516

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha