پیام‌نما

إِنَّ‌اللَّهَ يَأْمُرُ بِالْعَدْلِ وَالْإِحْسَانِ وَإِيتَاءِ ذِي‌الْقُرْبَىٰ وَ يَنْهَىٰ عَنِ الْفَحْشَاءِ وَالْمُنْكَرِ وَالْبَغْيِ يَعِظُكُمْ لَعَلَّكُمْ تَذَكَّرُونَ * * * به راستی خدا به عدالت و احسان و بخشش به خویشاوندان فرمان می‌دهد و از فحشا و منکر و ستمگری نهی می‌کند. شما را اندرز می‌دهد تا متذکّر [این حقیقت] شوید [که فرمان‌های الهی، ضامن سعادت دنیا و آخرت شماست.] * * * حق به داد و دهش دهد فرمان / نيز انفاق بهر نزديكان

۱۵ بهمن ۱۳۹۱، ۱۵:۵۰

با حضور پژوهشگران؛

نشست بررسی کتب تاریخ شفاهی انقلاب برگزار می شود

نشست بررسی کتب تاریخ شفاهی انقلاب برگزار می شود

نشست علمی «بررسی تاریخ شفاهی انقلاب با تأکید بر معروف ترین کتب تاریخ شفاهی انقلاب» در پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی برگزار می شود.

به گزارش خبرگزاری مهر، این نشست، از ساعت 9 تا 12 سه شنبه این هفته در محل سالن اندیشه پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی برگزار خواهد شد.
 
در این نشست علمی که به مناسبت دهه فجر برگزار خواهد شد، دکتر جواد منصوری و رحیم نیکبخت از مرکز اسناد انقلاب اسلامی، حجت‌ الاسلام سعید فخرزاده، مدیر تاریخ شفاهی دفتر ادبیات انقلاب اسلامی، دکتر یعقوب توکلی، علیرضا کمره ای، دکتر علیرضا ملائی از پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی و اساتید و پژوهشگران این حوزه حضور خواهند داشت و در رابطه با تاریخ شفاهی انقلاب اسلامی و وضعیت نشر کتب این حوزه به بحث و تبادل نظر خواهند کرد.
کد خبر 1807598

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha