به گزارش خبرنگار مهر، علی اکبر کریمی شامگاه چهارشنبه در نشست تخصیص شهرداران زنجان افزود: در استان بعضی از خدمات به همه ارائه می شود.
وی اظهار داشت: در راستای ایجاد عدالت و ارائه خدمات درست به همه مردم بودجه سالیانه با رویکرد منطقی در شهرداری و شورای شهرحاکم است.
معاون عمرانی استانداری زنجان گفت: طرح توانمند سازی بافت حاشیه های شهر برای مردم بسیار مشکل ساز است و جزو پروژه هایی تعریف شده که شهرداری به درستی این امر همه را در همه شهرستانها مد نظر دارد.
کریمی ،با اشاره به اینکه شهرداری چند منبع مالی دارد افزود:عوراض شهرداری، صدور پروانه و جرایمی که شهرداری با توجه به تخلفات ساختمانی از متخلفان دریافت می کند.
وی در ادامه تاکید کرد:در جامعه باید مرم با توجه به خدماتی که شهرداری ارائه می دهد عوراض پرداخت کنند و در این راستا استفاده از منابع بخش خصوصی مشارکتی و فعالیتی است که در شهرداری رویکرد اصلی مطرح شده است.
اعمال جرایم، پیشگیری از تخلف است نه در آمد برای شهرداری
معاون عمرانی استانداری زنجان گفت:جرایم پیشگیرانه از تخلف است و درآمد برای شهرداری نیست و در این راستا شهرداری و شورای شهر به طور خیلی جدی میزان جرایم را افزایش خواهند داد تا جرایم در ساخت و ساز ها کاهش یابد.
کریمی یاد آورشد: مردم باید بدانند که جرایمی که در شهرداری استان و شهرستانها دریافت می شود بسیار پایین است.
وی افزود:در راستای کاهش جرایم ساختمانی مردم باید مساعدت لازم را با شهرداری داشته باشند تا شاهد پرداخت جرایم نباشند.
نظر شما